Camping Suspiro del Moro toevoegen aan mijn favorieten Camping Suspiro del Moro toevoegen aan mijn meldingen Spanje Andalusië Granada Otura

Camping Suspiro del Moro, bungalows Suspiro del Moro

Logo Suspiro del Moro
 
Nu boeken Adres van de camping Suspiro del Moro
Camping Suspiro del Moro
Autovía de Sierra Nevada (A-44), salida 139 ó 144. Cruce con carretera de Almuñécar.
18630 - Otura
Granada - SPANJE
Bereken de route naar de camping
Andere belangrijke gegevens
  • Granada op 10 minuten
  • Skiën in de Sierra Nevada op 35 minuten
  • La Alhambra op 15 minuten
  • Costa Tropical op 45 minuten
  • Alpujarras op 30 minuten
  • Waterpark Aquaola op 15 minuten
  • Guadix op 55 minuten
  • Het themapark Parque de las Ciencias op 10 minuten
Camping Suspiro del Moro

2018: Het hele jaar geopend
2017: Het hele jaar geopend

De Camping Suspiro del Moro ligt op een historische plek waaraan hij zijn naam ontleent en waar we net als Boabdil, de laatste Moorse koning van Granada, vanuit de toren van het restaurant het prachtige uitzicht over de monumentale stad Granada kunnen beschouwen.

Vanuit de hoofdstraat van de camping kunnen we genieten van een van de mooiste uitzichten op de bergen van de Sierra Nevada in de provincie. Op amper 10 minuten van de camping ligt Granada, een beroemde, haast legendarische stad. In 15 minuten zijn we bij het Alhambra waarvoor u de TICKETS OP DE CAMPING KUNT RESERVEREN. Bus. Op de grote weg die van de kust naar Alpujarra gaat.

Beschikbaarheid en prijzen van de camping Suspiro del Moro

thumb
Parcela [Standplaatsen]

De standplaatsen zijn ruim, ca. 60 m2, en zijn door hagen afgebakend. Alle plaatsen zijn voorzien van een elektriciteitaansluiting. De meerderheid is met veel schadus door de vele bomen die er staan. Warm water in de douches en gratis zwembad. Wifi*.

2 nachten vanaf 38€
Kies datum
Boeken
thumb
Bungalow 6 pax [Accommodaties]

Bungalow van hout. Maximaal toegestaande capaciteit: 6 personen (inclusief kinderen ongeacht leeftijd). Het betreft een huisje van hout met een oppervlakte van ongeveer 31m2 inclusief porsche. Twee aparte slaapkamers; één met 1 tweepersoonsbed en de andere met 1 tweepersoonsbed en een stapelbed voor 2 personen. De woonkamer is uitgerust met amerikaanse keuken met koelkast, elektrische kookplaat en afzuigkap. Direct naast de keuken staat een tafel met houten banken om aan te eten, maar door het kleine formaat past er geen bank meer in dit verblijf. Er is een TV in de woonkamer. De badkamer is geheel ingerichte met wc, wastafel en douche. Bij de ingang is een porsche met grote tafel en 6 stoelen voor buiten. De prijs is inclusief BTW, parkeerplaats voor de auto naast de bungalow, warm water, lakens, handdoeken, dekbed, dekens, keukengerei en in de winter een elektrische verwarming en in de zomer een ventilator. De totale resterende bedrag van de reservering dient bij aankomst van uw verblijf contant te worden betaald plus de borg. Het is verboden te roken in de bungalows. Huisdieren zijn niet toegestaan. BELANGRIJKE MEDEDELING: De totstandkoming van een reservering impliceert kennis en acceptatie van het reglement VOOR GEBRUIKERS VAN BUNGALOWS dat te vinden is op onze website op het tabblad ACCOMMODATIES.

2 nachten vanaf 140€
Kies datum
Boeken
thumb
Bungalow 2 personas [Accommodaties]

Bungalow van hout van 27,20m2. Maximaal toegestaande capaciteit: 2 personen (inclusief kinderen ongeacht leeftijd). Klein, maar geheel ingerichte met keuken en badkamer met wc, wastafel en douche. 1 Slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en slaapbank in de woonkamer. Koelkast, TV, lakens, handdoeken, dekbed en dekens. Keukengerei. Elektrische verwarming in de winter. Airconditioner. Wifi*. De totale resterende bedrag van de reservering dient bij aankomst van uw verblijf contant te worden betaald plus de borg. Het is verboden te roken in de bungalows. Huisdieren zijn niet toegestaan. BELANGRIJKE MEDEDELING: De totstandkoming van een reservering impliceert kennis en acceptatie van het reglement VOOR GEBRUIKERS VAN BUNGALOWS dat te vinden is op onze website op het tabblad ACCOMMODATIES.

2 nachten vanaf 80€
Kies datum
Boeken
thumb
Bungalow 3 o 4 personas [Accommodaties]

Bungalow van hout van 27,20m2. Maximaal toegestaande capaciteit: 4 personen (inclusief kinderen ongeacht leeftijd). Klein, maar geheel ingerichte met keuken en badkamer met wc, wastafel en douche. 1 Slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en slaapbank in de woonkamer. Koelkast, TV, lakens, handdoeken en dekens. Keukengerei. Elektrische verwarming in de winter. Ventilator in de zomer. laminaatvloeren. Wifi*. De totale resterende bedrag van de reservering dient bij aankomst van uw verblijf contant te worden betaald plus de borg. Het is verboden te roken in de bungalows. Huisdieren zijn niet toegestaan. BELANGRIJKE MEDEDELING: De totstandkoming van een reservering impliceert kennis en acceptatie van het reglement VOOR GEBRUIKERS VAN BUNGALOWS dat te vinden is op onze website op het tabblad ACCOMMODATIES.

2 nachten vanaf 110€
Kies datum
Boeken
thumb
BUNGALOW 6/8 PAX [Accommodaties]

Houten bungalow. Maximaal toegestane capaciteit: 8 personen (inclusief kinderen ongeacht leeftijd). Klein, maar compleet ingericht. 1 Slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en stapelbed voor 2 personen. Slaapbank in de woonkamer. Keuken en badkamer met wc, wastafel en douche. Koelkast, TV, lakens, handdoeken, dekbed en dekens. Keukengerei. Elektrische verwarming in de winter. Ventilator in de zomer. Wifi*. Oppervlakte 35m2 (ong). Aparte omheind perceel. Tafel en stoelen voor buiten. De totale resterende bedrag van de reservering dient bij aankomst van uw verblijf contant te worden betaald plus de borg. Het is verboden te roken in de bungalows. Huisdieren zijn niet toegestaan. BELANGRIJKE MEDEDELING: De totstandkoming van een reservering impliceert kennis en acceptatie van het reglement VOOR GEBRUIKERS VAN BUNGALOWS dat te vinden is op onze website op het tabblad ACCOMMODATIES.

2 nachten vanaf 180€
Kies datum
Boeken
Booking phone (for free we help you to book )

Today Friday we are available
from 09.00 to 17.00
        

+34 931003167
Camping Suspiro del Moro


Overzicht met 22 meningen

Gezinnen Gezinnen 47 %
9.1punten op 10

Stellen Stellen 40 %
8.4punten op 10

Jongeren Jongeren 13 %
9.4punten op 10

U bezoekt nu: Camping Suspiro del Moro op CampingsOnLine.com

CAMPINGSONLINE SL, Pau Claris 155 ,2º 1ª - 08037 Barcelona - Juridische teksten | Neem contact met ons op
(Uitsluitend voor professionals)