Afegir Càmping Barcelona als meus favorits Afegir Càmping Barcelona a les meves alertes Espanya Catalunya Barcelona Mataró

Càmping Barcelona, bungalows Barcelona

Logo Barcelona
 
Fer una reserva ara Veure el telèfon i/o fax Contactar amb el càmping Anar a la pàgina principal Adreça del càmping Barcelona
Càmping Barcelona
Costa de Barcelona - Maresme. Carretera N-II Km 650.
08304 - Mataró
Barcelona - ESPANYA
Calcular ruta cap al càmping
Altres dades d'interès
  • Transport a Barcelona diurn i nocturn.
  • Hospital 4 km.
  • Disposa de Beach Club a la platja de Mataró
  • Circuit de Catalunya de Montmeló a 15 minuts.
  • Port esportiu 2 Km.
  • Club de Pàdel 2 km.
  • Hospital 4 Km.
  • Golf a 5 Km.
  • Parc Natural el Montseny 20 km.
  • Parc aquàtic 13 km.
Càmping Barcelona

2018: Obert des del 1/3 fins el 1/11
2017: Obert des del 1/3 fins el 1/11

Camping a la costa, a un pas de Barcelona !!

Camping a la costa, a un pas de Barcelona!! El camping Barcelona es ideal per visitar Barcelona: bus gratis des de Barcelona tots els dies, excepte del 1/6 al 30/9 a 2,90€/trajecte. El transport públic a Barcelona funciona les 24hores. També oferim bus gratis per anar a les platges, al nostre Beach Club, al restaurant de platja, port, estació de tren, mercats i centre de Mataró Piscina oberta tota la temporada. Animació tot l’any, l’animació infantil es durant juliol i agost. Espectacles i música en viu totes les nits de juliol i agost. Wifi gratis a totes les parcel-les. Desitgem oferir una estada feliç!

Disponibilitat i preus del càmping Barcelona

thumb
Backpackers Camping Barcelona [Parcel·les]

Parcel·la Backpackers: Aquest model d’emplaçament és exclusiu per a persones de fins a 32 anys d’edat, amb tenda I sense vehicle. La tarifa Backpackers Camping Barcelona inclou una parcel·la compartida amb altres persones. Màxim autoritzat: 3 persones per reserva. En cas de ser més de 3 persones o de venir amb un vehicle, heu de reservar una “parcel·la Normal”. Inclou tots els serveis del càmping. Hora de sortida: fins a les 20h (excepte al juliol i a l’agost, fins a les 12h). WIFI gratuït. L’1% de totes les estades es donarà a UNICEF per a fer d’aquest món un món millor.

2 nits des de 36€
Escullir data
Reservar
thumb
NORMAL [Parcel·les]

Parcel·la Normal: De 60 a 70 m2, amb connexió elèctrica europea de 10 ampers i accés a WIFI gratis. La majoria tenen vistes al mar, bona ombra, herba (a l’estiu s’asseca), presa d’aigua i desguàs per a caravanes i autocaravanes. Cotxes i motos gratis. S’admeten animals de companyia de races no perilloses. Hora de sortida: fins a les 20h (excepte al juliol i a l’agost, fins a les 12h). L’1% de les estades es donarà a UNICEF per a fer d’aquest món un món millor.

2 nits des de 43,19€
Escullir data
Reservar
thumb
PLUS [Parcel·les]

Parcel·la Plus: De 90 a 100 m2, amb connexió elèctrica europea de 16 ampers, accés a WIFI gratis, presa d’aigua i desguàs per a caravanes i autocaravanes. La majoria tenen vistes al mar. Cotxes i motos gratis. S’admeten animals de companyia de races no perilloses. Aquestes parcel·les són noves i aquest any tenen poca herba i ombra. Hora de sortida: fins a les 20h, excepte al juliol i a l’agost, fins a les 12h). L’1% de totes les estades es donarà a UNICEF per fer d’aquest món un món millor.

2 nits des de 43,19€
Escullir data
Reservar
thumb
BUS [Parcel·les]

Parcel·la Bus: De 100 a 140 m2, amb connexió elèctrica europea de 16 ampers, accés a WIFI gratis, presa d’aigua i desguàs. La majoria tenen vistes al mar. Cotxes i motos gratis. Només podreu reservar aquest tipus de parcel·la si el vostre vehicle supera els 10m de longitud; cal indicar-ne la longitud total a l’apartat “Observacions” de la vostra reserva. S’admeten animals de companyia de races no perilloses. Aquestes parcel·les són noves i aquest any tenen poca herba i ombra. Hora de sortida: fins a les 20h (excepte al juliol i a l’agost, fins a les 12h). L’1% de totes les estades es donarà a UNICEF per fer d’aquest món un món millor.

2 nits des de 43,19€
Escullir data
Reservar
Telèfon de reserves (t'ajudem a reservar gratuïtament)

Avui Divendres estem disponibles
de 09h a 17h.
        

+34 931003167

Estàs visitant: Càmping Barcelona a CampingsOnLine.com

CAMPINGSONLINE SL, Pau Claris 155 ,2º 1ª - 08037 Barcelona - Texts legals | Contacta amb nosaltres
(Exclusiu per a professinals)