Camping Barcelona toevoegen aan mijn favorieten Camping Barcelona toevoegen aan mijn meldingen Spanje Catalonië Barcelona Mataró

Camping Barcelona, bungalows Barcelona

Logo Barcelona
 
Nu boeken Telefoon en/of fax tonen Contact opnemen met de camping Barcelona Naar hoofdpagina Adres van de camping Barcelona
Camping Barcelona
Costa de Barcelona - Maresme. Carretera N-II Km 650.
08304 - Mataró
Barcelona - SPANJE
Bereken de route naar de camping
Andere belangrijke gegevens
  • Dag- en nachtvervoer naar Barcelona.
  • Ziekenhuis op 4 km.
  • Camping Barcelona beschikt over een Beach Club op het strand van Mataró
  • Racecircuit de Montmelo op 15 minuten.
  • Jachthaven op 2 km.
  • Padel-tennisclub op 2 km.
  • Ziekenhuis op 4 km.
  • Golfbaan op 5 km.
  • Nationaal park van Montseny op 20km.
  • Waterpretpark op 13km.
Camping Barcelona

2018: Geopend vanaf 1/3 tot 1/11
2017: Geopend vanaf 1/3 tot 1/11

Camping aan de kust vlakbij Barcelona !!

Camping Barcelona is de beste camping om Barcelona te bezoeken: GRATIS shuttle bus naar Barcelona het hele seizoen. (Niet gratis van 1 juni tot 30 september, 2,90€ heenrit). Dagelijks gebruik van openbaar vervoer mogelijk naar Barcelona gedurende 24 uur. Onze gratis busvervoer brengt U ook naar verschillende stranden, naar onze "Beach Club", strand restaurant, treinstation en lokale markten. Eersteklas camping met schitterend uitzicht op zee(gelegen naast de zee). Het zwembad is het hele seizoen open. Gedurende het gehele jaar voorzien wij u van entertainment; voor kinderen in de maanden juli en augustus. Shows en live muziek elke nacht in juli en augustus. Gratis Wifi in alle staanplaats. Staanplaats van 90 tot 100m2 met een elektricteit verbinding (connectie) van 16 ampères. Wij spreken Engels, Frans, Duits, Nederlands, Italiaans, Spaans en Catalaans. Wij bieden tickets te koop voor alle toeristische attracties in Barcelona zoals Sagrada Familia, Parc Güell, Bus Turistic, BCN kaart, diverse musea, FC Barcelona en andere tours, goedkoper dan op de plaats zelf, zonder in de rij te hoeven staan. Wij wensen u een fijne vakantie!

Beschikbaarheid en prijzen van de camping Barcelona

thumb
Backpackers Camping Barcelona [Standplaatsen]

Standplaats Backpackers: Dit type staanplaats is uitsluitend voor mensen tot 32 jaar oud, met tent en zonder voertuig. Het tarief Backpackers Camping Barcelona bestaat uit een plaats die met andere personen wordt gedeeld. Maximaal toegestaan: 3 personen per reservering. Wanneer u met dan 3 personen bent of met een voertuig komt, dient u een “Standplaats Normaal” te reserveren. Alle diensten van de camping zijn inbegrepen. Vertrektijd: tot 20.00 uur (behalve in juli en augustus, dan is de vertrektijd 12.00 uur). Gratis WiFi-internetverbinding. 1% van alle verblijven wordt gedoneerd aan UNICEF om deze wereld een betere wereld te maken.

2 nachten vanaf 36€
Kies datum
Boeken
thumb
NORMAL [Standplaatsen]

Standplaats Normaal: 60 à 70 m2, met Europese elektrische aansluiting van 10 ampère en gratis WiFi-internetverbinding. De meeste plaatsen hebben uitzicht op zee, goede schaduw, gras, wateraansluiting en -afvoer voor caravans of campers. Auto’s en motors gratis. Huisdieren van ongevaarlijke rassen worden toegelaten. Vertrektijd: tot 20.00 uur (behalve in juli en augustus, dan is de vertrektijd 12.00 uur). 1% van alle verblijven wordt gedoneerd aan UNICEF om deze wereld een betere wereld te maken.

2 nachten vanaf 43,19€
Kies datum
Boeken
thumb
PLUS [Standplaatsen]

Standplaats Plus: 90 à 100 m2, met Europese elektrische aansluiting van 16 ampère, gratis WiFi-internetverbinding, wateraansluiting en -afvoer voor caravans of campers. De meeste plaatsen hebben uitzicht op zee. Auto’s en motors gratis. Huisdieren van ongevaarlijke rassen worden toegelaten. Vertrektijd: tot 20.00 uur (behalve in juli en augustus, dan is de vertrektijd 12.00 uur). 1% van alle verblijven wordt gedoneerd aan UNICEF om deze wereld een betere wereld te maken.

2 nachten vanaf 43,19€
Kies datum
Boeken
thumb
BUS [Standplaatsen]

Standplaats Bus. 100 à 140 m2, met Europese elektrische aansluiting van 16 ampère, gratis WiFi-internetverbinding, wateraansluiting en -afvoer. De meeste plaatsen hebben uitzicht op zee. Auto’s en motors gratis. U kunt dit type standplaats alleen reserveren wanneer uw auto langer dan 10 m is; u dient de totale lengte aan te geven in de paragraaf "Opmerkingen" van uw reservering. Huisdieren van ongevaarlijke rassen worden toegelaten. Deze standplaatsen zijn nieuw en hier is dit jaar nog weinig gras en schaduw. Vertrektijd: tot 20.00 uur (behalve in juli en augustus, dan is de vertrektijd 12.00 uur). 1% van alle verblijven wordt gedoneerd aan UNICEF om deze wereld een betere wereld te maken.

2 nachten vanaf 43,19€
Kies datum
Boeken

U bezoekt nu: Camping Barcelona op CampingsOnLine.com

CAMPINGSONLINE SL, Pau Claris 155 ,2º 1ª - 08037 Barcelona - Juridische teksten | Neem contact met ons op
(Uitsluitend voor professionals)