Camping Playa de Taurán toevoegen aan mijn favorieten Camping Playa de Taurán toevoegen aan mijn meldingen Spanje Asturië Asturië Luarca Valdés

Camping Playa de Taurán, bungalows Playa de Taurán

Logo Playa de Taurán
 
Adres van de camping Playa de Taurán
Camping Playa de Taurán

Paraje Taurán s/n
33700 - Luarca Valdés
Asturië - SPANJE
Bereken de route naar de camping
Camping Playa de Taurán

Camping Taurán Agrotoerisme. Boerderij met inheemse rassen: Asturcon (ponyras), cabra bermeya (geitenras), oveja xalda (schapenras) en pita pinta (kippenras). Ecologische productie. Activiteiten

Camping Taurán Agroturismo is een bedrijf met standplaatsen, voor kamperen of accommodatie in volledig uitgeruste, houten bungalows van 2 tot 6 plaatsen, en daarnaast een boerderij gericht op de kweek van groente en fruit en het herstel van inheemse dierenrassen. In bezit van het ECEAT-certificaat conform duurzame en ecologische criteria. Het ligt in een natuurgebied in de buurt van de zee op 2,5 km van Luarca.

We regret to inform you that we have not availability info about this establishment, other local campsites that may interest you:

CAMPINGS IN DE BUURT LUARCA VALDÉS > GO TO MAIN SEARCH ENGINE

TYPE OF SITE

BESCHIKBAARHEID EN TARIEVEN

PERSONEN IN ACCOMMODATIE

Camping Las Gaviotas
Te weinig meningen

Camping Las Gaviotas verwacht u in Asturië, aan het strand van Santa María del Mar.
De camping Las Gaviotas ligt in Castrillón, een plaats die bekend staat om zijn 7 stranden. Het is de ideale camping voor een ontspannen vakantie of een leuk uitstapje in de natuur van Asturië. De camping beschikt over ruime standplaatsen met gras en moderne mobile-homes. Reserveer nu uw verblijf in Santa María del Mar en geniet van de traditionele keuken van Asturië in ons restaurant.

Camping Río Purón
Te weinig meningen
Camping Río Purón
Llanes (Asturië, Asturië)
Luarca Valdés op 148,8 km

Welkom op camping Río Purón in Llanes!
Camping Río Purón in Llanes, Asturië, biedt moderne faciliteiten en een heerlijke sfeer. Het is gelegen op 6 km van het dorp Llanes en in de nabijheid van de Purón rivier. Dat is de reden waarom de gasten kunnen genieten van een perfect verblijf voor wandelsport, mountainbike excursies en visserij. Ook kunt u sporten in de fitness zaal of ontspannen in de spa met sauna en Turkse baden.

Camping Playa Sauces
Te weinig meningen

Geniet van de geweldige Asturische natuur op camping Playa Sauces!
Camping Playa Sauces is gelegen op 20.000m2 bebost terrein met bungalows. Alle voorzieningen die u nodig heeft zijn aanwezig!

Camping Ribadesella
Ribadesella (Asturië, Asturië)
Luarca Valdés op 117,1 km
Camping Aguiar
Moruxo (A Coruña, Galicië)
Luarca Valdés op 138,6 km

U bezoekt nu: Camping Playa de Taurán op CampingsOnLine.com

CAMPINGSONLINE SL, Pau Claris 155 ,2º 1ª - 08037 Barcelona - Juridische teksten | Neem contact met ons op
(Uitsluitend voor professionals)