Camping Internacional Palamós toevoegen aan mijn favorieten Camping Internacional Palamós toevoegen aan mijn meldingen Spanje Catalonië Girona Palamós

Camping Internacional Palamós, bungalows Internacional Palamós

Logo Internacional Palamós
 
Nu boeken Telefoon en/of fax tonen Contact opnemen met de camping Internacional Palamós Naar hoofdpagina Adres van de camping Internacional Palamós
Camping Internacional Palamós
Camí Cap de Planes (Apartat Correus núm. 100)
17230 - Palamós
Girona - SPANJE
Bereken de route naar de camping
Andere belangrijke gegevens
  • Palamós op 1,5 km
  • Girona op 47 km
  • Barcelona op 118 km
  • strand op 200 m
  • winkels op 1 km
Camping Internacional Palamós

2018: Geopend vanaf 24/3 tot 30/9

Camping Caravaning Internacional Palamós biedt al sinds 1962 eersteklas voorzieningen aan binnenlandse en buitenlandse toeristen in een bevoorrechte omgeving aan de Costa Brava.

Uw rust is op de Spaanse camping Internacional Palamós gewaarborgd. Door de ideale ligging aan de Costa Brava kunt u hier genieten van de charmes en de aantrekkingskracht van Spanje: een geheel andere wereld!

Beschikbaarheid en prijzen van de camping Internacional Palamós

thumb
Parcela Estandard [Standplaatsen]

Standplaatsen van 70 m2.

2 nachten vanaf 33,2€
Kies datum
Boeken
thumb
Parcela Comfort [Standplaatsen]

Standplaats van 70 m2. Inclusief elektriciteit, waterafvoer en gootsteen.

2 nachten vanaf 49,2€
Kies datum
Boeken
thumb
Trigano 4 pax [Accommodaties]

Canvas bungalow voor 4 personen en bevoorrechte ligging voor het zwembad en naast de speeltuin. Ideaal voor gezinnen met kinderen. Ze beschikken over 2 slaapcabines; een cabine met een 2-persoonsbed en nachtkastje en een cabine met twee 1-persoonsbedden. Eetkamer-keuken, uitgerust met gas, klerenkast, koelkast, schappen en keukenmeubel; tafel met stoelen, serviesgoed, pannenset en keukengerei.

2 nachten vanaf 100€
Kies datum
Boeken
thumb
Trigano 5 pax [Accommodaties]

Canvas bungalow voor 5 personen en bevoorrechte ligging voor het zwembad en naast de speeltuin. Ideaal voor gezinnen met kinderen. Ze beschikken over 2 slaapcabines; een cabine met een 2-persoonsbed en nachtkastje en een cabine met een stapelbed en een 1-persoonsbed. Eetkamer-keuken, uitgerust met gas, klerenkast, koelkast, schappen en keukenmeubel; tafel met stoelen, serviesgoed, pannenset en keukengerei.

2 nachten vanaf 110€
Kies datum
Boeken
thumb
Bungalow Campeco [Accommodaties]

Houten bungalow met water-, gas- en elektrische installatie. Maximaal voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Deze omvat 1 slaapkamer, badkamer (WC, wastafel met koud water), eetkamer-keuken en overdekt terras. De eetkamer-keuken is uitgerust met gaskookplaat, gootsteen met koud water, koelkast, serviesgoed en pannenset. Het terras is voorzien van tuinmeubilair (tafel en 4 stoelen).

2 nachten vanaf 131€
Kies datum
Boeken
thumb
Bungalow Campitel [Accommodaties]

Houten bungalow met water-, gas- en elektrische installatie. Maximaal voor 6 personen. Deze omvat 2 slaapkamers, een kamer met 2-persoonsbed en een kamer met 2-persoonsbed en stapelbed. Badkamer met WC, wastafel en douche. Eetkamer-keuken en overdekt terras. De eetkamer-keuken is uitgerust met gaskookplaat, gootsteen met koud water, koelkast, tafel en stoelen, serviesgoed en pannenset. Het terras is voorzien van tuintafel en -stoelen).

2 nachten vanaf 172€
Kies datum
Boeken

U bezoekt nu: Camping Internacional Palamós op CampingsOnLine.com

CAMPINGSONLINE SL, Pau Claris 155 ,2º 1ª - 08037 Barcelona - Juridische teksten | Neem contact met ons op
(Uitsluitend voor professionals)