Camping El Folgoso toevoegen aan mijn favorieten Camping El Folgoso toevoegen aan mijn meldingen Spanje Castillië-Leon Zamora Vigo de Sanabria

Camping El Folgoso

Logo El Folgoso
 
Adres van de camping El Folgoso
Camping El Folgoso

Ctra. Puebla de Sanabria-San Martín de Castañeda Km.13
49361 - Vigo de Sanabria
Zamora - SPANJE
Bereken de route naar de camping
Camping El Folgoso


We regret to inform you that we have not availability info about this establishment, other local campsites that may interest you:

CAMPINGS IN DE BUURT VIGO DE SANABRIA > GO TO MAIN SEARCH ENGINE

TYPE OF SITE

BESCHIKBAARHEID EN TARIEVEN

PERSONEN IN ACCOMMODATIE

Camping Aldea Guntín - Cañiza
Te weinig meningen

Welkom in Aldea Guntín, camping Cañiza!
Camping Cañiza is een complex waar van de vrije tijd en ontspanning kan worden genoten in een natuurlijke en bevoorrechte omgeving, met een goede aansluiting op de belangrijkste verbindingswegen en tegelijkertijd afgezonderd en rustig gelegen. In dit complex worden talloze aanvullende activiteiten aangeboden voor een vakantie om uit te rusten of juist zeer actief te zijn, zoals o.a. paarden, gastronomie en etnografie, of rafting, canyoning en puenting zonder de wandel- en ruiterpaden en -routes te vergeten. U kunt kiezen om te overnachten in een tent, caravan (met elektriciteit, water en waterafvoer) of bungalow.

Camping Sierra de la Culebra
Te weinig meningen

Camping Sierra de la Culebra biedt rust en een ongerepte natuur met eersteklas voorzieningen: een waar paradijs voor de natuurliefhebber!!!
Eersteklas camping Sierra de la Culebra ligt in een gebied van grote ecologische waarde, tussen 4 beschermde natuurgebieden in (Sierra de la Culebra, Lago de Sanabria, Parque de Montesinho in Portugal en Arribes del Duero). De camping beschikt over uitstekende voorzieningen, met een heerlijke zwembad, tennisbaan, een bar, restaurant en mooie sportfaciliteiten. Boek uw verblijf en geniet van mooie zonnige dagen in Zamora!

U bezoekt nu: Camping El Folgoso op CampingsOnLine.com

CAMPINGSONLINE SL, Pau Claris 155 ,2º 1ª - 08037 Barcelona - Juridische teksten | Neem contact met ons op
(Uitsluitend voor professionals)