Camping Resort El Escorial toevoegen aan mijn favorieten Camping Resort El Escorial toevoegen aan mijn meldingen Spanje Gemeenschap van Madrid Madrid El Escorial

Camping Resort El Escorial, bungalows Resort El Escorial

Logo Resort El Escorial
 
Nu boeken Telefoon en/of fax tonen Contact opnemen met de camping Resort El Escorial Naar hoofdpagina Adres van de camping Resort El Escorial
Camping Resort El Escorial
Ctra. Guadarrama - El Escorial, M-600 Km 3,5
28280 - El Escorial
Madrid - SPANJE
Bereken de route naar de camping
Andere belangrijke gegevens
  • Op 6 km van El Escorial.
  • Op 49 km van Segovia.
  • Op 6 km van Guadarrama.
  • Op 110 km van Toledo.
  • Op 50 km van Madrid.
  • Op 105 km van Aranjuez.
  • Op 25 km van de skipistes van Cotos.
Camping Resort El Escorial

2017: Het hele jaar geopend

COMFORT EN KWALITEIT

De Camping El Escorial, van de hoogste categorie, biedt u 300.000 m2 aan kwalitatief hoogwaardige voorzieningen en een onberispelijke service en daarom is aan ons het Certificaat Camping Gran Confort en de onderscheiding van beste camping van het jaar 1998 van de Deutscher Camping Club toegekend.

Beschikbaarheid en prijzen van de camping Resort El Escorial

thumb
Acampada Libre [Standplaatsen]

Geniet van een verblijf in een prachtige omgeving, omringd door bomen en natuur. Een ware oase van rust waar u frisse lucht kunt ademen. Het terrein is niet opgedeeld in percelen, zodat u zelf u plaats kunt kiezen. In de winter is dit deel van de camping gesloten. Reserveringskosten: 27 € voor een verblijf van 7 opeenvolgende nachten of meer // 11 € voor een verblijf van 2 tot 6 nachten. Annuleringskosten: 26 € voor een verblijf van 7 opeenvolgende nachten of meer // 11 € voor een verblijf van 2 tot 6 nachten.

2 nachten vanaf 39€
Kies datum
Boeken
thumb
Parcela [Standplaatsen]

Standplaatsen van 90m2 met elektriciteit, geschikt voor 1 tent of caravan en 1 auto. Reserveringskosten: 27 euro voor 7 of meer nachten, 11 euro voor verblijf van 2-6 nachten. Anuleringskosten: 26 euro voor 7 of meer nachten, 11 euro voor verblijf van 2-6 nachten.

2 nachten vanaf 66€
Kies datum
Boeken
thumb
Bungalows Familiar Estándard - 4pax [Accommodaties]

Gebouwd met moderne materialen, exterieur van imitatie hout. Bestaande uit 2 slaapkamers, 1 met een tweepersoonsbed en één met 3 eenpersoonsbedden waarvan 2 in een stapelbed. Woonkamer met televisie. Keuken met gootsteen en kookplaten. Huisdieren zijn alleen toegestaan in dit type bungalow tegen een toeslag van € 5 per dag/per dier.

2 nachten vanaf 66€
Kies datum
Boeken
thumb
Bungalow adaptado para minusválidos [Accommodaties]

Gebouwd met moderne materialen en exterieur van imitatiehout. De bungalow heeft 1 slaapkamer (met een bed van 135 cm en een bed van 80 cm, gescheiden door een gordijn), woonkamer met televisie (geen bank), keuken met spoelbak, elektrische kookplaten en koelkast, badkamer met douche. Inbegrepen: verwarming, huisraad, dekens, lakens, handdoeken, theedoeken. Veranda en tuinmeubilair. De bungalows zijn geschikt voor maximaal drie personen. De prijzen variëren van €33 tot €67, afhankelijk van het seizoen. Reserveringskosten: 27 € voor een verblijf van 7 opeenvolgende nachten of meer // 11 € voor een verblijf van 2 tot 6 nachten. Annuleringskosten: 26 € voor een verblijf van 7 opeenvolgende nachten of meer // 11 € voor een verblijf van 2 tot 6 nachten.

2 nachten vanaf 66€
Kies datum
Boeken
thumb
Bungalows Familiar Rústico - 4pax [Accommodaties]

Geheel in hout gebouwd, met twee slaapkamers. 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (semi-stapelbedden) Voor vijfde persoon graag contact opnemen. Woonkamer met televisie. Kitchenette met gootsteen en elektrische kookplaten. Prijzen variëren van €40 tot €82, afhankelijk van het seizoen. Reserveringskosten: 27 € voor een verblijf van 7 opeenvolgende nachten of meer // 11 € voor een verblijf van 2 tot 6 nachten. Annuleringskosten: 26 € voor een verblijf van 7 opeenvolgende nachten of meer // 11 € voor een verblijf van 2 tot 6 nachten.

2 nachten vanaf 80€
Kies datum
Boeken
thumb
Bungalow Familiar Clásico - 4pax [Accommodaties]

Geheel in hout gebouwd, met twee slaapkamers. 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (semi-stapelbedden) Voor vijfde persoon graag contact opnemen. Woonkamer met televisie. Kitchenette met gootsteen en keramische kookplaten. Prijzen variëren van €40 tot €82, afhankelijk van het seizoen. Reserveringskosten: 27 € voor een verblijf van 7 opeenvolgende nachten of meer // 11 € voor een verblijf van 2 tot 6 nachten. Annuleringskosten: 26 € voor een verblijf van 7 opeenvolgende nachten of meer // 11 € voor een verblijf van 2 tot 6 nachten.

2 nachten vanaf 80€
Kies datum
Boeken
thumb
Bungalow Especial - 4pax [Accommodaties]

Interieur en exterieur van hout. De bungalow beschikt over twee slaapkamers (met elk twee bedden van 80 cm.), woonkamer met televisie, keuken met aanrecht, keramische kookplaten en koelkast, badkamer en een overdekte veranda. Inbegrepen: verwarming, keukengerei, dekens, lakens, handdoeken, schoonmaakkit en terrasmeubilair. De bungalows zijn geschikt voor 4 personen. (Vraag voor een vijfde persoon). De prijzen variëren van €42 tot €86, afhankelijk van het seizoen. Reserveringskosten: 27 € voor een verblijf van 7 opeenvolgende nachten of meer // 11 € voor een verblijf van 2 tot 6 nachten. Annuleringskosten: 26 € voor een verblijf van 7 opeenvolgende nachten of meer // 11 € voor een verblijf van 2 tot 6 nachten.

2 nachten vanaf 84€
Kies datum
Boeken
thumb
Bungalow Extra [Accommodaties]

Nieuwe bungalow. Interieur en exterieur van hout. Bestaande uit twee slaapkamers (met elk twee bedden van 80 cm.), woonkamer met televisie, keuken met aanrecht, fornuis en koelkast, badkamer. Inbegrepen: verwarming, keukengerei, dekens, lakens, handdoeken, schoonmaak kit. Overdekte veranda en tuinmeubilair. De bungalows zijn geschikt voor 4 personen (vraag voor een vijfde persoon). Huisdieren zijn niet toegestaan. De prijzen variëren van €46 tot €91, afhankelijk van het seizoen. Reserveringskosten: 27 € voor een verblijf van 7 opeenvolgende nachten of meer // 11 € voor een verblijf van 2 tot 6 nachten. Annuleringskosten: 26 € voor een verblijf van 7 opeenvolgende nachten of meer // 11 € voor een verblijf van 2 tot 6 nachten.

2 nachten vanaf 92€
Kies datum
Boeken

U bezoekt nu: Camping Resort El Escorial op CampingsOnLine.com

CAMPINGSONLINE SL, Pau Claris 155 ,2º 1ª - 08037 Barcelona - Juridische teksten | Neem contact met ons op
(Uitsluitend voor professionals)