Camping Cabopino toevoegen aan mijn favorieten Camping Cabopino toevoegen aan mijn meldingen Spanje Andalusië Málaga Marbella

Camping Cabopino, bungalows Cabopino

Logo Cabopino
 
Nu boeken Telefoon en/of fax tonen Contact opnemen met de camping Cabopino Naar hoofdpagina Adres van de camping Cabopino
Camping Cabopino
Ctra N-340, Km. 194,7
29600 - Marbella
Málaga - SPANJE
Bereken de route naar de camping
Andere belangrijke gegevens
  • Strand op 500 m.
  • Málaga op 40 km.
  • Marbella op 12 km.
  • Fuengirola op 15 km.
  • Mijas op 20 km.
  • Gibraltar op 70 km
  • Ronda op 100 km.
  • Golfbaan op 4 km
Camping Cabopino

2018: Het hele jaar geopend
2017: Het hele jaar geopend

Boek uw vakantie op de prachtige camping Cabopino in Marbella, aan de kust van Malaga, voor een uniek verblijf met uw hele gezin!

Camping Cabopino in Marbella onderscheidt zich als een van de meest complete campings van de Costa del Sol, met nette en zeer complete voorzieningen en faciliteiten. Gelegen op loopafstand van een van de mooiste stranden van Málaga biedt camping Cabopino u alle faciliteiten voor een echte droomvakantie, waaronder een buitenzwembad, een binnenzwembad, sportvelden, mini-supermarkt, bar, restaurant, etc. Kies voor zon en zee in het Zuiden van Spanje en profiteer van uw vakantie om te ontdekken wat de provincie Malaga te bieden heeft!

Beschikbaarheid en prijzen van de camping Cabopino

thumb
Parcela Autocaravana-Camper [Standplaatsen]

Prachtige, volledig uitgeruste standplaats van 60 tot 75 m2, vanwaar u van een prachtig uitzicht op zee kunt genieten. Elektriciteitsaansluiting van 5 A, wateraansluiting en waterafvoer.

2 nachten vanaf 47€
Kies datum
Boeken
thumb
Parcela Caravana/Tienda [Standplaatsen]

Prachtige, volledig uitgeruste standplaats van 60 tot 75 m2, vanwaar u van een prachtig uitzicht op zee kunt genieten. Elektriciteitsaansluiting van 5 A, wateraansluiting en waterafvoer.

2 nachten vanaf 49€
Kies datum
Boeken
thumb
Bungalow 2 personas [Accommodaties]

Er zijn 3 verschillende modellen. Camping Cabopino kan geen specifiek model garanderen. Alle bungalows hebben een badkamer, TV, airconditioning, magnetron, kleine koelkast en basis keukengerei op basis van de capaciteit. Beddengoed is bij de huurprijs inbegrepen. De handdoeken zijn niet inbegrepen. Gemeubileerd terras. Parkeerplaats voor de auto is gratis. Huisdieren zijn niet toegestaan. MODEL A: Oppervlakte bungalow: 20m2. Oppervlakte terras: 13,5m2. Studio met tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden, op basis van beschikbaarheid. Tafel, krukken en bank op basis van beschikbaarheid. MODEL B: Oppervlakte bungalow: 22m2. Oppervlakte terras: 8m2. 1 Kamer met tweepersoonsbed. Woonkamer/keuken met tafel, stoelen en bank. MODEL C: Oppervlakte bungalow: 30m2. Oppervlakte terras: 40m2. Kamer met tweepersoonsbed.

2 nachten vanaf 120€
Kies datum
Boeken
thumb
Bungalow 4 personas [Accommodaties]

Er bestaan 2 verschillende modellen bungalows voor 4 personen. Camping Cabopino kan geen specifiek model garanderen. Alle bungalows hebben 2 slaapkamers, woonkamer/keuken, badkamer, TV, airconditioning, magnetron, kleine koelkast en basis keukengerei op basis van de capaciteit. Beddengoed is bij de huurprijs inbegrepen. De handdoeken zijn niet inbegrepen. Gemeubileerd terras. Parkeerplaats voor de auto is gratis. Huisdieren zijn niet toegestaan. MODEL A: Oppervlakte bungalow: 19,60m2. Oppervlakte terras: 6,30m2. 1 Slaapkamer met tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Woonkamer/keuken met tafel en krukken. MODEL B: Oppervlakte bungalow: 25m2. Oppervlakte terras: 13,50m2. Twee slaapkamers met beide 2 eenpersoonsbedden. Woonkamer/keuken met tafel en krukken.

2 nachten vanaf 140€
Kies datum
Boeken
thumb
Bungalow 5 personas [Accommodaties]

Er bestaat 1 model bungalow voor 5 personen. Alle bungalows hebben 2 slaapkamers, woonkamer/keuken, badkamer, TV, airconditioning, magnetron, kleine koelkast en basis keukengerei op basis van de capaciteit. Beddengoed is bij de huurprijs inbegrepen. De handdoeken zijn niet inbegrepen. Gemeubileerd terras. Parkeerplaats voor de auto is gratis. Huisdieren zijn niet toegestaan. Oppervlakte bungalow: 23,14m2. Oppervlakte terras: 10,27m2. Twee slaapkamers, één met stapelbed en eenpersoonsbed en één met 2 eenpersoonsbedden of 1 tweepersoonsbed (op basis van beschikbaarheid). Woonkamer en Amerikaanse keuken.

2 nachten vanaf 160€
Kies datum
Boeken
thumb
Bungalow Plus 4 personas [Accommodaties]

Alle modellen zijn voorzien van 2 slaapkamers, woonkamer, keuken, badkamer, tv, airconditioning, een magnetron, een koelkast en basic keukengerei. Ze worden verhuurd met linnengoed. Handdoeken zijn niet inbegrepen. Terras met tuinmeubilair. Gratis parkeerplaats voor een auto. Huisdieren niet toegestaan. Bungalow oppervlakte: 30,40m2. Terras: 19m2. De bungalow heeft twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden. In de woonkamer een slaapbank voor 2 personen. Woonkamer en kitchenette.

2 nachten vanaf 170€
Kies datum
Boeken
thumb
Bungalow 6 personas [Accommodaties]

Er bestaan 4 verschillende modellen bungalows voor 6 personen. Camping Cabopino kan geen specifiek model garanderen. De toewijzing is op basis van beschikbaarheid. Alle bungalows hebben 2 slaapkamers, woonkamer/keuken, badkamer, TV, airconditioning, magnetron, kleine koelkast en basis keukengerei op basis van de capaciteit. Beddengoed is bij de huurprijs inbegrepen. De handdoeken zijn niet inbegrepen. Gemeubileerd terras. Parkeerplaats voor de auto is gratis. Huisdieren zijn niet toegestaan. MODEL A: Oppervlakte bungalow: 23,14m2. Oppervlakte terras: 10,27m2. Twee slaapkamers, één met een stapelbed van 3 hoog en de andere met een tweepersoonsbed. MODEL B: Oppervlakte bungalow: 23,14m2. Oppervlakte terras: 10,27m2. Twee slaapkamers, één met 1 stapelbed en 1 eenpersoonsbed en de andere met 1 stapelbed en 1 eenpersoonsbed. MODEL C: Oppervlakte bungalow: 23,14m2. Oppervlakte terras: 10,27m2. Studio met 3 stapelbedden. Er zijn geen aparte ruimtes met uitzondering van de badkamer. MODEL D: Oppervlakte bungalow: 23,14m2. Oppervlakte terras: 10,27m2. Twee slaapkamers, één met 1 stapelbed en 1 tweepersoonsbed en de andere met 1 tweepersoonsbed.

2 nachten vanaf 180€
Kies datum
Boeken
thumb
Bungalow Plus 5 personas [Accommodaties]

Alle modellen zijn voorzien van 2 slaapkamers, woonkamer, keuken, badkamer, tv, airconditioning, een magnetron, een koelkastje en basic keukengerei. De bungalows worden verhuurd met linnengoed. Handdoeken zijn niet inbegrepen. Terrasmeubelen. Gratis parkeerplaats voor een auto. Huisdieren niet toegestaan. Bungalow oppervlakte: 30,40m2. Terras: 19m2. De bungalow heeft twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden. In de woonkamer een slaapbank voor 2 personen. Woonkamer en kitchenette.

2 nachten vanaf 190€
Kies datum
Boeken
thumb
Bungalow 8 personas [Accommodaties]

Er bestaan 2 verschillende modellen bungalows voor 8 personen. Camping Cabopino kan geen specifiek model garanderen. Toewijzing op basis van beschikbaarheid. Alle bungalows hebben 2 slaapkamers, woonkamer/keuken, badkamer, TV, airconditioning, magnetron, kleine koelkast en basis keukengerei op basis van de capaciteit. Beddengoed is bij de huurprijs inbegrepen. De handdoeken zijn niet inbegrepen. Gemeubileerd terras. Parkeerplaats voor de auto is gratis. Huisdieren zijn niet toegestaan. MODEL A: Oppervlakte bungalow: 24m2. Oppervlakte terras: 9,60m2. Twee slaapkamers met in elke slaapkamer 2 stapelbedden. MODEL B: Oppervlakte bungalow: 33m2. Oppervlakte terras: 8,25m2. Studio met 4 stapelbedden. Er zijn geen aparte ruimtes met uitzondering van de badkamer.

2 nachten vanaf 220€
Kies datum
Boeken
thumb
Bungalow Plus 6 personas [Accommodaties]

Alle modellen zijn voorzien van 2 slaapkamers, woonkamer, keuken, badkamer, tv, airconditioning, een magnetron, een koelkastje en basic keukengerei. Linnengoed inbegrepen. Handdoeken zijn niet inbegrepen. Terrasmeubelen. Gratis parkeerplaats voor een auto. Huisdieren niet toegestaan. Bungalow oppervlakte: 30,40m2. Terras: 19m2. De bungalow heeft twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden. In de woonkamer een slaapbank voor 2 personen.

2 nachten vanaf 220€
Kies datum
Boeken
Booking phone (for free we help you to book )

Today Thursday we are available
from 09.00 to 17.00
        

+34 931003167
Camping Cabopino


Overzicht met 21 meningen

Gezinnen Gezinnen 33 %
8.7punten op 10

Stellen Stellen 52 %
8.0punten op 10

Jongeren Jongeren 14 %
9.3punten op 10

U bezoekt nu: Camping Cabopino op CampingsOnLine.com

CAMPINGSONLINE SL, Pau Claris 155 ,2º 1ª - 08037 Barcelona - Juridische teksten | Neem contact met ons op
(Uitsluitend voor professionals)