Camping Bahía de Santa Pola toevoegen aan mijn favorieten Camping Bahía de Santa Pola toevoegen aan mijn meldingen Spanje Valenciaanse Gemeenschap Alicante Santa Pola

Camping Bahía de Santa Pola

Logo Bahía de Santa Pola
 
Adres van de camping Bahía de Santa Pola
Camping Bahía de Santa Pola

Ctra. Alicante-Cartagena, Km. 88-salida 72
03130 - Santa Pola
Alicante - SPANJE
Bereken de route naar de camping
Camping Bahía de Santa Pola

De Camping Bahía de Santa Pola is rustig en gezellig, en kent uitstekende temperaturen in de winter. De camping ligt op terrassen met prachtige uitzichten op het natuurlandschap van de zoutvelden van Santa Pola.

De Camping Bahía de Santa Pola ligt op slechts 1 km van de stranden van Santa Pola en op 4,8 km van het eiland Tabarca. De camping beschikt over alle diensten en voorzieningen zodat u van uw vakantie kunt genieten.

We regret to inform you that we have not availability info about this establishment, other local campsites that may interest you:

CAMPINGS IN DE BUURT SANTA POLA > GO TO MAIN SEARCH ENGINE

TYPE OF SITE

BESCHIKBAARHEID EN TARIEVEN

PERSONEN IN ACCOMMODATIE

Camping Villasol
7,8
32 meningen

Camping Villasol heeft haar poorten in april 89 geopend en sindsdien hebben we met zorg de kwaliteit van onze diensten en voorzieningen onderhouden zodat onze klanten volop van hun vakantie kunnen genieten.
Het doel van Camping Villasol is iedere dag beter te worden om de tevredenheid van onze bezoekers te garanderen. Het allerbelangrijkste is dat de bezoeker zich thuis voelt en dat alle details optimaal verzorgd zijn zodat u een onvergetelijk verblijf aan de Costa Blanca zult hebben.

Boeken
Camping Marjal Costa Blanca
8,6
27 meningen

Marjal Costa Blanca Camping & Resort is een van de meest complete camping resorts: de eersteklas faciliteiten en een bevoorrecht klimaat zorgen voor een onvergetelijke vakantie.
Marjal Costa Blanca is één van de modernste Camping Resorts met de beste voorzieningen en meest exclusieve diensten van Spanje. De camping is gelegen ten zuiden van Alicante in de plaats Crevillente en wordt omringd door de mooie natuur van het Natuurpark Del Hondo. De camping ligt op slechts 15 km van de kust waar u met een gratis pendelbus naartoe wordt gebracht. De gemiddelde jaarlijkse temperatuur bedraagt 20º en u kunt genieten van wel 300 dagen zon per jaar!

Boeken
Camping Costa Blanca
6,9
8 meningen

Vriendelijk, familiair, vlakbij de zee .. Ontdek Camping Costa Blanca, en de charmes van Alicante en haar kusten
De kust, half zand en rotsen half, zal je leven een uitzonderlijke vakantie ... familie ... een paar ... Dit zal uw beste bedrijf uniek klimaat maakt het uniek zijn .. Uw huisdier is ook welkom in Camping Costa Blanca ... dus, ook kan worden genoten op het strand van Riu Sec, in El Campello Dit alles vind ik, op slechts 800 meter van de camping

Boeken
Camping Armanello
8,6
11 meningen

Welkom op camping Armanello in Benidorm!
Het is een familiaire, schaduwrijke camping voorzien van alle gemakken die u nodig heeft om u verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zowel voor de zomer als voor de wintermaanden. Een camping met uitstekende faceliteiten zoals: electrieiteit, sateliet aansluiting voor t.v. (r.t.l. 4) op alle plaatsen, drinkwater, toilet gebouwen, en douches (met warm water), medische service, restaurant, bar, cafetaria, supermarkt, zwembad voor volwassenen en kinderbad. Voor u veiligheids kluisjes en personeel speciaal opgeleidt om altijd voor u klaar te staan.

Boeken
Camping La Torreta
7,8
18 meningen

Welkom op Camping La Torreta in Benidorm, we zijn dicht bij het ​​Levante strand gelegen en het hele jaar geopend!
DE CAMPING LA TORRETA IS GELEGEN IN DE VRIJETIJDSZONE VAN BENIDORM (RINCON DE LOIX), OP 1,5 KM VAN HET STRAND VAN LEVANTE. WIJ BESCHIKKEN OVER VERSCHILLENDE DIENSTEN: WASSERETTE, BAR, SUPERMARKT, SANITAIRE VOORZIENINGEN MET WARM WATER, ZWEMBAD, JEU-DE-BOULEBAAN, AUTOWASPLAATS, GEHANDICAPTENTOILETTEN, SANI-STATION VOOR CAMPERS, KLUISJES, SPEELTUIN. HET HELE JAAR GEOPEND.

Camping Internacional La Marina
8,7
114 meningen

Doe als de zon en breng uw vakantie op de Internationale Camping La Marina door.
Gelegen aan de stranden van Elche, midden in de natuur, naast een prachtig woest zandstrand waaraan de EU op grond van de waterkwaliteit de blauwe vlag toegekend heeft. Thematisch meer-zwembad van 3000m2, waterpark, sportzaal, verwarmd zwembad, spa, luxe sanitaire voorzieningen, activiteiten voor kinderen en volwassenen.

Camping Marjal
8,2
20 meningen

Marjal is een van de modernste vakantiecomplexen aan de Middellandse Zee.(Alicante)
Deze camping heeft in totaal 168 plaatsen van 90m2 waaronder 44 bungalows, die allen voorzien zijn van water, elektriteit, TV en afwatering. Dit prachtige vakantieoord beschikt verder over een uitstekend restaurant, bar, ontmoetings-ruimte, speeltuin, recreatieruimte, supermarkt, kliniek, gymzaal, fitness-ruimte, verwarmd binnen-zwembad, saunas, jacuzzi, sportveld, minigolf, tennisbaan en een schitterend buitenzwembad van 5.000m2.

Camping Fuente
Te weinig meningen

Camping Fuente, gelegen in een van de beste gebieden met mineraalwaterbronnen in Spanje, Los Baños de Fortuna. RUST EN ONTSPANNING LIGGEN BINNEN UW BEREIK. EEN VERPLICHTE STOP OP UW ROUTE
Geniet van ons droge en zonnige klimaat met 325 dagen zon per jaar in onze geweldige spazwembaden met bronwater (34-36 ªC). Het hele jaar geopend. De camping ligt in de omgeving van de Sierra de la Pila met een schilderachtig en contrastrijk landschap en talloze wandelroutes. En op slechts 25 km van Murcia!

Camping El Jardín
8
11 meningen

Camping El Jardín ligt in het hart van de Costa Blanca tussen Alicante en Benidorm.
De camping heeft 124 standplaatsen met wateraansluiting, tv, elektriciteit en afvoer, en 11 volledig uitgeruste bungalows. Op slechts 500 meter kunt u genieten van de prachtige stranden van Muchavista en San Juan, met een lengte van ongeveer 7 km. De beide stranden zijn van fijn goudkleurig zand en onderscheiden met de “blauwe vlag”.

Camping Lo Monte
8,7
43 meningen

Camping Lo Monte, gelegen in Pilar de la Horadada, ten zuiden van Alicante, op 1 km van de zandstranden met Blauwe Vlag toegekend op grond van hun kwaliteit, waarvan u het hele jaar kunt genieten dankzij het zachte klimaat.
Eerste klas camping, met ruime standplaatsen, drie zwembaden, sportschool en spa, gebruik bij de prijs inbegrepen. Alle voorzieningen worden milieuvriendelijk beheerd (gescheiden afvalinzameling, gebruik van duurzame energie) en aangepast aan kinderen en gehandicapten.

U bezoekt nu: Camping Bahía de Santa Pola op CampingsOnLine.com

CAMPINGSONLINE SL, Pau Claris 155 ,2º 1ª - 08037 Barcelona - Juridische teksten | Neem contact met ons op
(Uitsluitend voor professionals)