Camping Armanello toevoegen aan mijn favorieten Camping Armanello toevoegen aan mijn meldingen Spanje Valenciaanse Gemeenschap Alicante Benidorm

Camping Armanello, bungalows Armanello

Logo Armanello
 
Nu boeken Adres van de camping Armanello
Camping Armanello
Av. Comunidad Valenciana, s/n
03503 - Benidorm
Alicante - SPANJE
Bereken de route naar de camping
Andere belangrijke gegevens
  • Benidorm 0 Km
  • Strand op 2 km
  • Alicante op 46 km
Camping Armanello

2018: Het hele jaar geopend
2017: Het hele jaar geopend

Welkom op camping Armanello in Benidorm!

Het is een familiaire, schaduwrijke camping voorzien van alle gemakken die u nodig heeft om u verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zowel voor de zomer als voor de wintermaanden. Een camping met uitstekende faceliteiten zoals: electrieiteit, sateliet aansluiting voor t.v. (r.t.l. 4) op alle plaatsen, drinkwater, toilet gebouwen, en douches (met warm water), medische service, restaurant, bar, cafetaria, supermarkt, zwembad voor volwassenen en kinderbad. Voor u veiligheids kluisjes en personeel speciaal opgeleidt om altijd voor u klaar te staan.

Beschikbaarheid en prijzen van de camping Armanello

thumb
Bungalow 2 personas [Accommodaties]

Bungalow voor 2 personen: Houten bungalow voor 2 personen met twee slaapkamers. Eén slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Eigen parkeerplaats naast de bungalow. De comfortabele bungalow beschikt over een televisie, airconditioning, complete badkamer, volledig ingerichte keuken, gratis Wi-Fi en een fantastisch terras waar u kunt genieten van de mooie zonsondergangen van Benidorm.

2 nachten vanaf 116€
Kies datum
Boeken
thumb
Bungalow 3 personas [Accommodaties]

Bungalow 3 personen: Houten bungalow voor 3 personen met twee aparte slaapkamers. Eigen parkeerplaats naast de bungalow. De comfortabele bungalow beschikt over een televisie, airconditioning, complete badkamer, volledig ingerichte keuken, gratis Wi-Fi en een fantastisch terras met tafel en tuinstoelen.

2 nachten vanaf 136€
Kies datum
Boeken
thumb
Bungalow 4 personas [Accommodaties]

Bungalow 4 personen: Houten bungalow voor 4 personen met twee aparte slaapkamers. Eigen parkeerplaats naast de bungalow. De comfortabele bungalow beschikt over een televisie, airconditioning, complete badkamer, volledig ingerichte keuken, gratis Wi-Fi en een fantastisch terras met tafel en tuinstoelen.

2 nachten vanaf 156€
Kies datum
Boeken
thumb
Bungalow 5 personas [Accommodaties]

Bungalow 5 personen: Houten bungalow voor 5 personen met twee aparte slaapkamers. Eigen parkeerplaats naast de bungalow. De comfortabele bungalow beschikt over een televisie, airconditioning, complete badkamer, volledig ingerichte keuken, gratis Wi-Fi en een fantastisch terras met tafel en tuinstoelen.

2 nachten vanaf 176€
Kies datum
Boeken
thumb
Bungalow 6 personas [Accommodaties]

Bungalow 6 personen: Houten bungalow voor 6 personen met 2 of 3 aparte slaapkamers. Eigen parkeerplaats naast de bungalow. De comfortabele bungalow beschikt over een televisie, airconditioning, complete badkamer, volledig ingerichte keuken, gratis Wi-Fi en een fantastisch terras.

2 nachten vanaf 196€
Kies datum
Boeken

U bezoekt nu: Camping Armanello op CampingsOnLine.com

CAMPINGSONLINE SL, Pau Claris 155 ,2º 1ª - 08037 Barcelona - Juridische teksten | Neem contact met ons op
(Uitsluitend voor professionals)