Camping Alpujarras toevoegen aan mijn favorieten Camping Alpujarras toevoegen aan mijn meldingen Spanje Andalusië Granada Laroles

Camping Alpujarras, bungalows Alpujarras

Logo Alpujarras
 
Adres van de camping Alpujarras
Camping Alpujarras

Ctra. Puerto de la Ragua, s/n.
18493 - Laroles
Granada - SPANJE
Bereken de route naar de camping
Andere belangrijke gegevens
Camping Alpujarras

Aan de voet van de Puerto de la Ragua, maar al in de Alpujarras in de provincie Granada en op slechts 1 km van het prachtige en karakteristieke plaatsje Laroles, ligt "Alpujarras Camping"

Laroles behoort, net als de plaatsen Picena, Mairena en Jubar, tot de gemeente Nevada. Het ligt in een bevoorrechte omgeving waar u van uw rust kunt genieten maar ook van de vele mogelijkheden die een plaats vlak bij het langlaufstation van de Puerto de la Ragua en het hele gebied van de Alpujarras in de provincie Granada en Almería te bieden heeft. Wij beschikken over uitzonderlijke voorzieningen in dit gebied en kunnen ons aan uw verwachtingen aanpassen. Er zijn 240 overnachtingsplaatsen verdeeld over 80 standplaatsen die door rijen bomen gescheiden zijn: 36 op een vlak terrein voor caravans met 32 elektrische aansluitingen, water- en afvoeraansluitingen. De overige standplaatsen bevinden zich op terrassen op verschillende hoogten en zijn van elektriciteitsaansluiting en gras voorzien met de mogelijkheid om uw auto bij de tent te parkeren.

U bezoekt nu: Camping Alpujarras op CampingsOnLine.com

CAMPINGSONLINE SL, Pau Claris 155 ,2º 1ª - 08037 Barcelona - Juridische teksten | Neem contact met ons op
(Uitsluitend voor professionals)