CAMPINGS ZOEKEN buscar

WELKE CAMPINGS WILT U ZIEN?

 
Andere landen
Añadir a favoritos

Campings Crevillente: Camping en bungalows in Crevillente

Camping Marjal Costa Blanca
8,6
27 meningen

Marjal Costa Blanca Camping & Resort is een van de meest complete camping resorts: de eersteklas faciliteiten en een bevoorrecht klimaat zorgen voor een onvergetelijke vakantie.
Marjal Costa Blanca is één van de modernste Camping Resorts met de beste voorzieningen en meest exclusieve diensten van Spanje. De camping is gelegen ten zuiden van Alicante in de plaats Crevillente en wordt omringd door de mooie natuur van het Natuurpark Del Hondo. De camping ligt op slechts 15 km van de kust waar u met een gratis pendelbus naartoe wordt gebracht. De gemiddelde jaarlijkse temperatuur bedraagt 20º en u kunt genieten van wel 300 dagen zon per jaar!

Boeken
Camping Internacional Las Palmeras
Te weinig meningen

De camping Internacional Las Palmeras ligt in het hart van de Costa Blanca, op 20 minuten van stranden met fijn wit zand en op 50 minuten van Terra Mítica, waar het toeristencomplex met landelijk karakter Las Palmeras is gebouwd.
Camping Internacional Las Palmeras beschikt over het Certificaat Kwaliteit Comfort. Geniet van een comfortabele sfeer en verzorgde service, met alle gemakken, karakteristieke mediterrane keuken, feestzalen, tuinterras met zwembad voor kinderen en volwassenen. Ook staan u ons hotel en onze volledig uitgeruste bungalows ter beschikking.

U bezoekt nu: Camping en bungalows in Crevillente op CampingsOnLine.com

CAMPINGSONLINE SL, Pau Claris 155 ,2º 1ª - 08037 Barcelona - Juridische teksten | Neem contact met ons op
(Uitsluitend voor professionals)