CAMPINGS ZOEKEN buscar

WELKE CAMPINGS WILT U ZIEN?

 
Andere landen
Añadir a favoritos

Campings Calp/Calpe: Camping en bungalows in Calp/Calpe

Camping Calpemar
Te weinig meningen

Camping Calpemar: vertier voor heel de familie
Welkom op de Camping Calpemar.85 percelen en 3 bungalows en veel mogelijkheden tot recreatie, vertier en ontspanning op 300 m. van het strand.Nooit tevoren was zich vermaken zo comfortabel.

Camping Sol de Calpe Austral
Te weinig meningen

Geniet van de zon van Calpe Austral***, uw zon- en strandcamping!
Camping Sol de Calpe Austral*** is een eerste klas campingresort gelegen in het centrum van Calpe aan de Costa Blanca. De camping beschikt over 160 staanplaatsen uitgerust met elektriciteit, eigen riolering en watervoorziening, exclusief voor campers. De camping ligt op loopafstand van de natuurparken van Ifach en Las Salinas en de prachtige stranden met een Blauwe Vlag (onderscheiding voor schone en veilige stranden): ideaal voor liefhebbers van de zee en de bergen. Kom en geniet van de zon, kom naar Calpe!

Camping Sol de Calpe Boreal
Te weinig meningen

3-sterren camping, met een totale oppervlakte van 7.874 m2 en 90 staanplaatsen is Sol de Calpe Boreal een luxe camping voor alle soorten campers. De staanplaatsen zijn gescheiden door hagen en bomen en heeft eigen stroomvoorziening, water en afvoer.
Sol de Calpe Borea***l ligt op 500 meter van het Playa de la Fossa strand en op 1 km van de beroemde rots van Ifach. Het natuurpark van Salinas waar u het hele jaar door flamingo's kunt zien ligt op slechts 200 meter van Sol de Calpe Sur. De camping beschikt over alle voorzieningen en faciliteiten die nodig zijn om optimaal van uw vakantie te genieten! U vindt ook alle informatie op de website van onze andere camping Sol de Calpe Austral

U bezoekt nu: Camping en bungalows in Calp/Calpe op CampingsOnLine.com

CAMPINGSONLINE SL, Pau Claris 155 ,2º 1ª - 08037 Barcelona - Juridische teksten | Neem contact met ons op
(Uitsluitend voor professionals)