CAMPINGS ZOEKEN buscar

WELKE CAMPINGS WILT U ZIEN?

 
Andere landen
Añadir a favoritos

Campings Cáceres: Camping en bungalows in Cáceres

Camping Roma
7,9
3 meningen

Welkom op Camping Bungalows Roma
De Camping Bungalows Roma is een rustige en gezellige plek waar u kunt genieten van onvergetelijke momenten met uw familie en vrienden. Een plek midden in de natuur van Extremadura waar u kunt genieten van uw vrije tijd, ontspanning en buitenactiviteiten. De camping is gelegen in de Valle del Ambroz in de uitlopers van de Sierra de Gredos, in de buurt van bijzondere dorpen en plaatsen met een lange geschiedenis, zoals de Joodse wijk Hervas, het Romeinse kuuroord Baños de Montemayor, de Romeine heerweg "La Vía de la Plata" die door het centrum van Aldeanueva del Camino loopt, de Romeinse ruïnes van Cáparra, de Valle del Jerte, Las Hurdes en de Sierra de Béjar.

Camping El Pinajarro
Te weinig meningen

Camping El Pinajarro: de ideale oplossing om de wonderen van de Extremadura te ontdekken
De camping El Pinajarro is gelegen in de gemeente van Hervás, een prachtig dorpje in het hoorden van Extremadura, in de Vallei van Ambroz, aan de rand van de Sierra de Gredos, in de buurt van de vallei van Jerte, Las Hurdes en de Sierra de Bejar.

Camping Las Cañadas
8,8
8 meningen

Ruil de dagelijkse sleur in voor zuivere lucht in de bevoorrechte El Ambroz vallei.
Las Cañadas is een rustige en familiale camping, waar je het onmisbare kan vinden: Een vrijetijdsruimte, het genieten en het ontspannen. Er heerst een speciale sfeer waardoor u uw beste momenten kunt doorbrengen met familie en vrienden.

Camping Río Jerte
Te weinig meningen

Welkom op camping River Jerte in Navaconcejo, Caceres, Een droomverblijf in Extremadura!
In Navaconcejo, in de Jerte Vallei en langs de rivier die zijn naam geeft aan deze veelzijdige regio, ligt camping Río Jerte. De camping ligt direct aan de oevers van de Jerte rivier en de natuurlijke zwempoelen die gevormd worden in de rivier. Het kristalheldere rivierwater bevloeit het veelkleurige panorama van duizenden kersen, eiken en kastanjebomen. Voor de sportieve vakantieganger zijn er vanaf de camping verschillende excursies en fietsroutes te ondernemen. Er is een animatieprogramma en fitnessruimte. De camping beschikt over een buitenzwembad. Boek uw vakantie op camping Río Jerte en beleef een vakantie in direct contact met de natuur.

mas resultadosMeer resultaten weergeven

U bezoekt nu: Camping en bungalows in Cáceres op CampingsOnLine.com

CAMPINGSONLINE SL, Pau Claris 155 ,2º 1ª - 08037 Barcelona - Juridische teksten | Neem contact met ons op
(Uitsluitend voor professionals)