CAMPINGS ZOEKEN buscar

WELKE CAMPINGS WILT U ZIEN?

 
Andere landen
Añadir a favoritos

Campings Sant Pere Pescador: Camping en bungalows in Sant Pere Pescador

Camping Las Palmeras
8,9
4 meningen

De camping Las Palmeras is een kleine gezinscamping, rustig en zeer comfortabel. De camping ligt midden in de natuur omringd door velden en bomen in de buurt van het natuurgebied "Aiguamolls de l' Empordà".
Vele mogelijkheden voor korte uitstapjes (ook op de fiets) vanaf de camping, zoals bijvoorbeeld de opgravingen van Empuries, het Dalí museum, of verschillende Romaanse kerken. De hele zomer door worden er in de nabijgelegen dorpen dorpsfeesten gevierd met dans en plaatselijke folklore.

Camping Riu
7,7
10 meningen

De camping Riu verwent zijn klanten, zodat ze een rustige en comfortabele vakantie samen met hun gezin en vrienden hier bij ons hebben.
Kom en breng uw vakantie op camping El Riu door waar alles dichtbij is.

Camping La Gaviota
8,3
9 meningen

De camping La Gaviota in Sant Pere Pescador ligt direct aan een fantastisch strand aan de baai van Roses.
U heeft rechtstreeks toegang tot het strand (50 m) en een gebied van 15 km goudgele duinen met warm en helder water om te ontdekken. U kunt uw favoriete hobby's en sporten in een gezonde en natuurlijke omgeving beoefenen.

Camping Aquarius
8,5
31 meningen

Een aangename camping met voor ieder wat wils; prachtig gelegen aan een eindeloos, fijnkorrelig zandstrand van de Costa Brava.
Camping Aquarius ligt temidden van weilanden, akkers en boomgaarden, omgeven door schitterend natuurschoon, direct aan het strand en op krap 3 km afstand van het dorp Sant Pere Pescador; een rustig gebied, zonder doorgaand verkeer of grote bouwwerken. De camping biedt kinderactiviteiten, crèche, feestavonden, wind- en kitesurf, etc.

Camping L'Àmfora
8,6
31 meningen

In het hart van de Costa Brava, onder de zon van de Middellandse Zee, ligt camping L'Ámfora in afwachting van uw bezoek.
Camping l'Àmfora ligt aan het strand van Sant Pere Pescador dat vanwege het ondiepe water ideaal is voor gezinnen met kinderen. Kom in een nog ongerepte omgeving genieten van uw vakantie en rust!

Camping La Ballena Alegre Costa Brava
8,8
10 meningen

De Camping La Ballena Alegre Costa Brava ligt aan zee, met een fijn zandstrand van 1.800 m lengte en helder en rustig water, ideaal om te genieten van een vakantie voor het hele gezin.
De Camping La Ballena Alegre Costa Brava ligt in Sant Pere Pescador, vlakbij het natuurgebied "Aiguamolls de l'Empordá" en de ruïnes van Empúries, aan een fijn zandstrand van 1.800 m aan zee, een geweldig activiteitenprogramma en alle voorzieningen om u te vermaken en te ontspannen tijdens uw vakantie.

U bezoekt nu: Camping en bungalows in Sant Pere Pescador op CampingsOnLine.com

CAMPINGSONLINE SL, Pau Claris 155 ,2º 1ª - 08037 Barcelona - Juridische teksten | Neem contact met ons op
(Uitsluitend voor professionals)