CAMPINGS ZOEKEN buscar

WELKE CAMPINGS WILT U ZIEN?

 
Andere landen
Añadir a favoritos

Campings Palamós: Camping en bungalows in Palamós

Camping King's
Te weinig meningen

Geniet van een ontspannen of actieve vakantie op camping King´s in Palamós, Costa Brava!
Camping King´s ligt in Palamós, in het hart van de Costa Brava, op 200 m van het strand. Het biedt een 10 hectare groot terrein met zwembad, peuterbad, zonneweide met ligbedden en gras. Er is een bar, restaurant, supermarkt met dagvers brood, speeltuin, tafeltennis, bowlingbaan en een muziekbar. Er worden sportactiviteiten georganiseerd, net als creatieve kinderactiviteiten in de miniclub. Kom en ontdek de prachtige toeristische bezienswaardigheden van de Costa Brava!

Boeken
Camping Internacional Palamós
8,2
18 meningen

Camping Caravaning Internacional Palamós biedt al sinds 1962 eersteklas voorzieningen aan binnenlandse en buitenlandse toeristen in een bevoorrechte omgeving aan de Costa Brava.
Uw rust is op de Spaanse camping Internacional Palamós gewaarborgd. Door de ideale ligging aan de Costa Brava kunt u hier genieten van de charmes en de aantrekkingskracht van Spanje: een geheel andere wereld!

Boeken
Camping Castell Park
7,9
17 meningen

Kamperen aan de Costa Brava zal een genoegen zijn wanneer u verblijft op camping Castell Park!
Camping Castell Park is een kleine, goed bereikbare camping op een vlak terrein met een rustige familiare sfeer. De camping ligt midden aan de Costa Brava in Palamós. Door de grote verscheidenheid aan loof- en naaldbomen en door de aanwezigheid van bloemen en heesters is er op een deel van het terrein eerder sprake van een park dan van een camping. Tezamen met de rijke historie van de streek en de prachtige kust heeft u een heerlijke vakantie binnen handbereik.

Boeken

U bezoekt nu: Camping en bungalows in Palamós op CampingsOnLine.com

CAMPINGSONLINE SL, Pau Claris 155 ,2º 1ª - 08037 Barcelona - Juridische teksten | Neem contact met ons op
(Uitsluitend voor professionals)