CAMPINGS ZOEKEN buscar

WELKE CAMPINGS WILT U ZIEN?

 
Andere landen
Añadir a favoritos

Campings Vilanova i la Geltrú: Camping en bungalows in Vilanova i la Geltrú

Camping Vilanova Park
8,6
23 meningen

Breng een heerlijke vakantie door met familie en/of vrienden aan de kust van Barcelona op camping Vilanova Park!
Op een van de mooiste plekjes van de Costa Dorada, tussen Barcelona (40 km) en Tarragona (49 km), temidden van weelderige bossen en vlak aan zee ligt Camping Vilanova Park. De camping is gebouwd op het terrein van een voormalige Catalaanse boerderij waar nu de supermarkt, bar en restaurant gevestigd zijn. De camping beschikt over een indrukwekkend zwembad met lichtfonteinen ontworpen door de bekende ingenieur Buhigas. Ook is er een verwarmd binnenbad met jacuzzi, sauna en fitnessruimte. De camping heeft veel faciliteiten, zoals Wifi, een minigolf baan of een springkussen. Boek nu uw comfortabele accommodatie op camping Vilanova Park.

Boeken
Camping El racó de mar
6,6
22 meningen

Welkom op de camping El Racó de Mar!
De camping El Racó de Mar ligt op een van de minst bekende plekjes van de kust van Garraf aan een kleine baai en aan weerszijden omgeven door vrijwel ongerepte zandstranden.

Camping Platja Vilanova
7,4
7 meningen

De Camping Platja Vilanova, gelegen aan prachtige stranden met fijn zand, is een ideale plek voor uw vakantie in een aangename familiesfeer.
Camping Platja Vilanova beschikt over een bar-restaurant, supermarkt, groot zwembad met verlichting, speeltuin, tennisbanen, gratis warm water in alle douches. Op 150 meter van het strand. Bovendien beschikt de camping over bungalows met plaats voor maximaal 7 personen.

U bezoekt nu: Camping en bungalows in Vilanova i la Geltrú op CampingsOnLine.com

CAMPINGSONLINE SL, Pau Claris 155 ,2º 1ª - 08037 Barcelona - Juridische teksten | Neem contact met ons op
(Uitsluitend voor professionals)