CAMPINGS ZOEKEN buscar

WELKE CAMPINGS WILT U ZIEN?

 
Andere landen
Añadir a favoritos

Campings Salamanca: Camping en bungalows in Salamanca

Camping Regio
Te weinig meningen

Camping Regio is een eersteklas camping, gelegen op 4 km van het centrum van Salamanca.
Camping Regio ligt op slechts een paar kilometer van de Unesco werelderfgoed stad Salamanca. Bij de ingang van de camping vertrekt de bus naar het centrum van Salamanca, een afstand die ook prima per fiets of te voet is af te leggen over vlakke binnenwegen. Gasten kunnen tegen gereduceerd tarief gebruik maken van de sportfaciliteiten, waaronder het openluchtzwembad en van de maaltijdservice in het naastgelegen Hotel Regio. Reserveer meteen uw accommodatie op camping Regio!

Boeken
Camping Don Quijote
8
11 meningen

Camping Don Quijote, voor wie een vertrouwde en rustige plek zoekt om uit te rusten.
Geniet van een prachtige wandeling vanaf camping Don Quijote naar het centrum van Salamanca of kano met plezier over de golven van de rivier Tormes.

Camping Ruta de la Plata
Te weinig meningen

Welkom op Camping Ruta de la Plata!
Familiecamping gelegen op 2.5 km van Salamanca, stad op de Werelderfgoedlijst. Onze camping is geopend sinds 1990 en is van de 2e categorie. Geopend gedurende het hele jaar, is de camping de ideale bestemming voor uw vakantie, Salamanca en zijn omgeving bezoekende of al wandelend de hoogte in, of ontspannen terwijl u de stad bezoekt.

Camping Cinco Castaños
Te weinig meningen

Welkom bij het Complejo Cinco Castaños!
Op het Complejo Cinco Castaños bieden wij u een centrum voor landelijk toerisme en een camping met als voordeel dat het complex beschikt over een zwembad, cafetaria, restaurant, grillroom en alle noodzakelijke voorzieningen voor de ontspanning en rust van onze klanten. In het natuurpark Candelario en in het hart van de Sierra de Béjar vlak bij het skistation "La Covatilla" kunt u kiezen hoe u uw vakantie, weekends rustperioden en iedere andere dag van het jaar wilt doorbrengen.

mas resultadosMeer resultaten weergeven

U bezoekt nu: Camping en bungalows in Salamanca op CampingsOnLine.com

CAMPINGSONLINE SL, Pau Claris 155 ,2º 1ª - 08037 Barcelona - Juridische teksten | Neem contact met ons op
(Uitsluitend voor professionals)