CAMPINGS ZOEKEN buscar

WELKE CAMPINGS WILT U ZIEN?

 
Andere landen
Añadir a favoritos

Campings Castillië-La-Mancha: Camping en bungalows in Castillië-La-Mancha

Camping Río Mundo
8,6
3 meningen

Welkom op Camping Río Mundo, in het hartje van de Sierra del Segura
Camping Río Mundo ligt in het hartje van de Sierra del Segura, op slechts 13 km van de oorsprong van de rivier Mundo ("Los Chorros") en in het onlangs opgerichte natuurpark van Calares del Mundo y de la Sima. Op Camping Río Mundo kunt u genieten van complete en moderne voorzieningen waarvan vele recentelijk gebouwd zijn.

Camping El Mirador de Cabañeros
Te weinig meningen

Camping Mirador de Cabañeros, een rustige plek te midden van de natuur: hier vindt u gegarandeerd rust, ruimte en vrijheid.
In Horcajo de los Montes, Ciudad Real vindt u de prachtige, kleinschalige Camping Mirador de Cabañeros. U vindt hier gegarandeerd rust, ruimte en vrijheid. Het haastige leven maakt even plaats voor het beleven en genieten van natuur en rust. Op deze camping moet of hoeft u helemaal niets. Voor de kampeerder die van een sportieve uitdaging houdt, biedt de camping onder andere begeleide wandeltochten en verschillende fietsroutes. Zelfs het koken kan een keer overgeslagen worden, want op de camping vindt u een restaurant (kleine kaart). Omdat er niets gezelligers is dan met z’n allen rondom de barbecue ontbreekt op deze camping een gemeenschappelijke barbecueplaats niet. Voor wie toch even contact wil zoeken met de buitenwereld, er is een wifipunt. Kortom, het kleinschalige en vriendelijke karakter maken camping Mirador de Cabañeros een ideale plek voor een zorgeloze vakantie.

mas resultadosMeer resultaten weergeven

U bezoekt nu: Camping en bungalows in Castillië-La-Mancha op CampingsOnLine.com

CAMPINGSONLINE SL, Pau Claris 155 ,2º 1ª - 08037 Barcelona - Juridische teksten | Neem contact met ons op
(Uitsluitend voor professionals)