Camping L'Alqueria toevoegen aan mijn favorieten Camping L'Alqueria toevoegen aan mijn meldingen Spanje Valenciaanse Gemeenschap Valencia Gandía

Camping L'Alqueria, bungalows L'Alqueria

Logo L'Alqueria
 
Nu boeken Telefoon en/of fax tonen Contact opnemen met de camping L'Alqueria Naar hoofdpagina Adres van de camping L'Alqueria
Camping L'Alqueria
AVINGUDA DEL GRAU Nº142 (Apto39)
46730 - Gandía
Valencia - SPANJE
Bereken de route naar de camping
Andere belangrijke gegevens
 • Playa de Gandia (900 m)
 • Benidorm-Terra Mítica (60km)
 • Valencia (60km)
 • Landelijke/bergzones (3 km)
 • Gandia de los Borgia (2km)
 • Reservaten wetgebieden (1 km)
 • Manege (2 km)
 • Sporthal (2 km)
 • Jachtclub/zeilschool (900 m)
 • Windsurfschool (3 km)
 • Winkelcentra (1 km)
Camping L'Alqueria

2016: Het hele jaar geopend

Camping L'Alquería is het hele jaar geopend en beschikt over moderne en complete voorzieningen, met bungalows en standplaatsen op het Playa de Gandia
N I E U W !
U kunt kiezen voor een ontbijtservice, halfpension en volpension en dit aangeven op het moment dat u reserveert.

Camping L'Alquería beschikt voor zijn klanten over negen modellen hutten en bungalows, grote en kleine standplaatsen, sommige met een gootsteen, sommige met veel zon of sommige met juist veel schaduw.
Verwarmd zwembad, sauna, bubbelbad, stoombad en allerlei diensten om het onze gasten zo goed mogelijk naar hun zin te maken.

Beschikbaarheid en prijzen van de camping L'Alqueria

thumb
Parcela Grande [Standplaatsen]

Grote standplaatsen voor camper, auto en caravan of auto en grote tent. Sommige standplaatsen hebben zon, andere schaduw. Sommige plaatsen beschikken over een gootsteen en alle standplaatsen zijn voorzien van een elektrische aansluiting.
Honden die minder dan 10 kg wegen en niet van een gevaarlijk ras zijn, zijn toegestaan.

AANBIEDINGEN ONDER "PROMOTIES" VAN DE RUBRIEK "RESERVERINGEN".

2 nachten vanaf 36€
Kies datum
Boeken
thumb
Bungalow Mediterráneo [Accommodaties]

Twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed de andere met stapelbed en éénpersoonsbed. Open keuken met gasfornuis, koelkast met vriesvak, keukengerei (5 pax), hoekbank, TV, airconditioning / verwarming. Badkamer met douche en warm water. Plastik tafel en 5 stoelen. Handdoeken en lakens zijn niet inbegrepen. Accepteren honden tot 10 kg en die niet tot een gevaarlijk ras behoren. Verbruik electriciteit: 0.32€/kw.

2 nachten vanaf 170,19€
Kies datum
Boeken
thumb
Bungalow Club [Accommodaties]

Twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed de andere met stapelbed en éénpersoonsbed. Open keuken met gasfornuis, koelkast met vriesvak, keukengerei (5 pax), bank TV, air-conditioning/verwarming. Badkamer met douche en warm water. Plastik tafel en 5 stoelen. Handdoeken en lakens zijn niet inbegrepen. Accepteren honden tot 10 kg en die niet tot een gevaarlijk ras behoren. Verbruik electriciteit: 0.30€/kw.

2 nachten vanaf 170,19€
Kies datum
Boeken
thumb
Bungalow Morea [Accommodaties]

Twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed, andere met een stapelbed en éénpersoonsbed. Eetkamer, keuken met gasfornuis, koelkast met vriesvak, keukengerei (5 pax), (slaap)bank, TV, airconditioning / verwarming. Badkamer met douche en warm water. Plastik tafel en 5 stoelen. Handdoeken en lakens zijn niet inbegrepen. Accepteren honden tot 10 kg en die niet behoren tot een gevaarlijk ras. Electriciteit: 0.30€/kw.

2 nachten vanaf 176,36€
Kies datum
Boeken
thumb
Bungalow EuroAdaptado [Accommodaties]

Twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed, andere met een stapelbed. Open keuken met electr.kookplaat, koelkast met vriesvak, keukengerei (4 pax), hoekbank, TV, air-conditioning/ verwarming, badkamer met douche en warm water. Handdoeken en lakens zijn niet inbegrepen. Accepteren honden tot 10 kg en die niet tot een gevaarlijk ras behoren. Electriciteit: 0.30€/kw.

2 nachten vanaf 197,16€
Kies datum
Boeken
thumb
Bungalow de Luxe [Accommodaties]

Slaapkamer met tweepersoonsbed, salon met twee slaapbanken en op de 1e verd. een tweepersoonsbed en eenpersoonsbed. Open keuken met gasfornuis, koelkast met vriesvak, keukengerei (5 pax), TV, air-conditioning/verwarming . badkamer met douche en warm water. Terras met houten tafel en houten banken. Handdoeken en lakens zijn niet inbegrepen. Accepteren honden tot 10 kg en die niet tot een gevaarlijk ras behoren. Electriciteit: 0.30€/kw.

2 nachten vanaf 210,02€
Kies datum
Boeken
Camping L'Alqueria


Overzicht met 25 meningen

Gezinnen Gezinnen 39 %
6.7punten op 10

Stellen Stellen 39 %
7.9punten op 10

Jongeren Jongeren 22 %
7.2punten op 10

U bezoekt nu: Camping L'Alqueria op CampingsOnLine.com

CAMPINGSONLINE SL, Pau Claris 155 ,2º 1ª - 08037 Barcelona - Juridische teksten | Neem contact met ons op
(Uitsluitend voor professionals)