Camping L'Alqueria toevoegen aan mijn favorieten Camping L'Alqueria toevoegen aan mijn meldingen Spanje Valenciaanse Gemeenschap Valencia

Camping L'Alqueria, bungalows L'Alqueria

Logo L'Alqueria
 
Nu boeken Telefoon en/of fax tonen Contact opnemen met de camping L'Alqueria Naar hoofdpagina Adres van de camping L'Alqueria
Camping L'Alqueria
AVINGUDA DEL GRAU Nº142 (Apto39)
46730 - Gandía
Valencia - SPANJE
Bereken de route naar de camping
Andere belangrijke gegevens
  • Benidorm-Terra Mítica (60km)
  • Valencia (60km)
  • Gandia de los Borgia (2km)
Camping L'Alqueria

2015: Het hele jaar geopend
2014: Het hele jaar geopend

Beschikbaarheid en prijzen van de camping L'Alqueria

thumb
01-Parcela Grande [Standplaatsen]

7 nachten vanaf 110,35€
Kies datum
thumb
02-Parcela Pequeña [Standplaatsen]

7 nachten vanaf 110,35€
Kies datum
thumb
03-Cabaña 2pax [Accommodaties]

Tweepersoonsbed, bijzettafeltje, plastic tafel en 2 stoelen. Lakens, handdoeken zijn niet inclusief. Accepteren honden tot 10 kg en die niet tot een gevaarlijk ras behoren.

7 nachten vanaf 133,19€
Kies datum
thumb
04-Cabaña 4pax [Accommodaties]

Tweepersoonsbed, stapelbed, plastic tafel en 4 stoelen. Lakens, handdoeken zijn niet inclusief. Accepteren honden tot 10 kg en die niet tot een gevaarlijk ras behoren.

7 nachten vanaf 133,19€
Kies datum
thumb
07-Bungalow Mediterráneo [Accommodaties]

Twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed de andere met stapelbed en éénpersoonsbed. Open keuken met gasfornuis, koelkast met vriesvak, keukengerei (5 pax), hoekbank, TV, airconditioning / verwarming. Badkamer met douche en warm water. Plastik tafel en 5 stoelen. Handdoeken en lakens zijn niet inbegrepen. Accepteren honden tot 10 kg en die niet tot een gevaarlijk ras behoren. Verbruik electriciteit: 0.32€/kw.

7 nachten vanaf 266,37€
Kies datum
thumb
08-Bungalow Club [Accommodaties]

Twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed de andere met stapelbed en éénpersoonsbed. Open keuken met gasfornuis, koelkast met vriesvak, keukengerei (5 pax), bank TV, air-conditioning/verwarming. Badkamer met douche en warm water. Plastik tafel en 5 stoelen. Handdoeken en lakens zijn niet inbegrepen. Accepteren honden tot 10 kg en die niet tot een gevaarlijk ras behoren. Verbruik electriciteit: 0.30€/kw.

7 nachten vanaf 266,37€
Kies datum
thumb
09-Bungalow Morea [Accommodaties]

Twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed, andere met een stapelbed en éénpersoonsbed. Eetkamer, keuken met gasfornuis, koelkast met vriesvak, keukengerei (5 pax), (slaap)bank, TV, airconditioning / verwarming. Badkamer met douche en warm water. Plastik tafel en 5 stoelen. Handdoeken en lakens zijn niet inbegrepen. Accepteren honden tot 10 kg en die niet behoren tot een gevaarlijk ras. Electriciteit: 0.30€/kw.

7 nachten vanaf 294,08€
Kies datum
thumb
10-Bungalow EuroAdaptado [Accommodaties]

Twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed, andere met een stapelbed. Open keuken met electr.kookplaat, koelkast met vriesvak, keukengerei (4 pax), hoekbank, TV, air-conditioning/ verwarming, badkamer met douche en warm water. Handdoeken en lakens zijn niet inbegrepen. Accepteren honden tot 10 kg en die niet tot een gevaarlijk ras behoren. Electriciteit: 0.30€/kw.

7 nachten vanaf 327,33€
Kies datum
Camping L'Alqueria


Overzicht met 33 meningen

Gezinnen Gezinnen 39 %
7.1punten op 10

Stellen Stellen 36 %
7.9punten op 10

Jongeren Jongeren 24 %
7.6punten op 10

U bezoekt nu: Camping L'Alqueria op CampingsOnLine.com

CAMPINGSONLINE SL, Pau Claris 155 ,2º 1ª - 08037 Barcelona - Juridische teksten | Neem contact met ons op
(Uitsluitend voor professionals)

CampingsOnLine utiliza cookies propias y de terceros para mejorar la navegación como el control de sesión o de idioma. Si continúa navegando acepta las mismas. Para más información lea Política de Cookies