Camping L'Alqueria toevoegen aan mijn favorieten Camping L'Alqueria toevoegen aan mijn meldingen Spanje Valenciaanse Gemeenschap Valencia

Camping L'Alqueria, bungalows L'Alqueria

Logo L'Alqueria
 
Nu boeken Telefoon en/of fax tonen Contact opnemen met de camping L'Alqueria Naar hoofdpagina Adres van de camping L'Alqueria
Camping L'Alqueria
AVINGUDA DEL GRAU Nº142 (Apto39)
46730 - Gandía
Valencia - SPANJE
Bereken de route naar de camping
Andere belangrijke gegevens
Camping L'Alqueria

2015: Het hele jaar geopend
2014: Het hele jaar geopend

Beschikbaarheid en prijzen van de camping L'Alqueria

thumb
01-Parcela Grande [Standplaatsen]

7 nachten vanaf 99,68€
Kies datum
thumb
02-Parcela Pequeña [Standplaatsen]

7 nachten vanaf 99,68€
Kies datum
thumb
03-Cabaña 2pax [Accommodaties]

Tweepersoonsbed, bijzettafeltje, plastic tafel en 2 stoelen. Lakens, handdoeken zijn niet inclusief. Accepteren honden tot 10 kg en die niet tot een gevaarlijk ras behoren.

7 nachten vanaf 133,19€
Kies datum
thumb
04-Cabaña 4pax [Accommodaties]

Tweepersoonsbed, stapelbed, plastic tafel en 4 stoelen. Lakens, handdoeken zijn niet inclusief. Accepteren honden tot 10 kg en die niet tot een gevaarlijk ras behoren.

7 nachten vanaf 133,19€
Kies datum
thumb
05-Casita Madera [Accommodaties]

Binnen: tweepersoonsbed, stapelbed en keukengerei (5 pax). Buiten: overdekt terras met gasfornuis, koelkast met vriesvak, plastik tafel en 5 stoelen. Handdoeken en lakens zijn niet inbegrepen. Accepteren honden tot 10 kg en die niet behoren tot een gevaarlijk ras.

7 nachten vanaf 177,6€
Kies datum
thumb
06-Casita Madera-Wc [Accommodaties]

Binnen: Slaapkamer met tweepersoonsbed, slaapbank (2 pax), vliering met 3 matrassen, keukengerei (7 pax). Toilet. Buiten: overdekt terras met gasfornuis, koelkast met vriesvak, plastik tafel en 7 stoelen. Handdoeken en lakens zijn niet inbegrepen. Accepteren honden tot 10 kg en die niet behoren tot een gevaarlijk ras.

7 nachten vanaf 215,22€
Kies datum
thumb
07-Bungalow Mediterráneo [Accommodaties]

Twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed de andere met stapelbed en éénpersoonsbed. Open keuken met gasfornuis, koelkast met vriesvak, keukengerei (5 pax), hoekbank, TV, airconditioning / verwarming. Badkamer met douche en warm water. Plastik tafel en 5 stoelen. Handdoeken en lakens zijn niet inbegrepen. Accepteren honden tot 10 kg en die niet tot een gevaarlijk ras behoren. Verbruik electriciteit: 0.32€/kw.

7 nachten vanaf 266,37€
Kies datum
thumb
08-Bungalow Club [Accommodaties]

Twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed de andere met stapelbed en éénpersoonsbed. Open keuken met gasfornuis, koelkast met vriesvak, keukengerei (5 pax), bank TV, air-conditioning/verwarming. Badkamer met douche en warm water. Plastik tafel en 5 stoelen. Handdoeken en lakens zijn niet inbegrepen. Accepteren honden tot 10 kg en die niet tot een gevaarlijk ras behoren. Verbruik electriciteit: 0.30€/kw.

7 nachten vanaf 266,37€
Kies datum
thumb
09-Bungalow Morea [Accommodaties]

Twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed, andere met een stapelbed en éénpersoonsbed. Eetkamer, keuken met gasfornuis, koelkast met vriesvak, keukengerei (5 pax), (slaap)bank, TV, airconditioning / verwarming. Badkamer met douche en warm water. Plastik tafel en 5 stoelen. Handdoeken en lakens zijn niet inbegrepen. Accepteren honden tot 10 kg en die niet behoren tot een gevaarlijk ras. Electriciteit: 0.30€/kw.

7 nachten vanaf 294,08€
Kies datum
thumb
10-Bungalow EuroAdaptado [Accommodaties]

Twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed, andere met een stapelbed. Open keuken met electr.kookplaat, koelkast met vriesvak, keukengerei (4 pax), hoekbank, TV, air-conditioning/ verwarming, badkamer met douche en warm water. Handdoeken en lakens zijn niet inbegrepen. Accepteren honden tot 10 kg en die niet tot een gevaarlijk ras behoren. Electriciteit: 0.30€/kw.

7 nachten vanaf 327,33€
Kies datum
thumb
11-Bungalow de Luxe [Accommodaties]

Slaapkamer met tweepersoonsbed, salon met twee slaapbanken en op de 1e verd. een tweepersoonsbed en eenpersoonsbed. Open keuken met gasfornuis, koelkast met vriesvak, keukengerei (5 pax), TV, air-conditioning/verwarming . badkamer met douche en warm water. Terras met houten tafel en houten banken. Handdoeken en lakens zijn niet inbegrepen. Accepteren honden tot 10 kg en die niet tot een gevaarlijk ras behoren. Electriciteit: 0.30€/kw.

7 nachten vanaf 360,7€
Kies datum
Booking phone (for free we help you to book )

Today Monday we are available
from 09.00 to 17.00
          

931003167
Camping L'Alqueria


Overzicht met 33 meningen

Gezinnen Gezinnen 39 %
7.1punten op 10

Stellen Stellen 36 %
7.9punten op 10

Jongeren Jongeren 24 %
7.6punten op 10

U bezoekt nu: Camping L'Alqueria op CampingsOnLine.com

CAMPINGSONLINE SL, Pau Claris 155 ,2º 1ª - 08037 Barcelona - Juridische teksten | Neem contact met ons op
(Uitsluitend voor professionals)

CampingsOnLine utiliza cookies propias y de terceros para mejorar la navegación como el control de sesión o de idioma. Si continúa navegando acepta las mismas. Para más información lea Política de Cookies