Afegir Càmping Bonterra als meus favorits Afegir Càmping Bonterra a les meves alertes Espanya Comunitat valenciana Castelló Benicasim

Càmping Bonterra, bungalows Bonterra

Logo Bonterra
 
Fer una reserva ara Adreça del càmping Bonterra
Càmping Bonterra
Avda de Barcelona, 47
12560 - Benicasim
Castelló - ESPANYA
Calcular ruta cap al càmping
Altres dades d'interès
  • Benicàssim a 250 m.
  • Castelló a 12 km.
  • Oropesa a 5 km.
  • València a 75 km.
Càmping Bonterra

2016: Obert tot l'any

Situat a Benicàssim, a 300 metres de la platja de l'almadraba, Bonterra Park és el lloc ideal per passar unas excel·lents vacances en família.

A Bonterra Park ens hem proposat que gaudiu d'unes perfectes vacances en família. Disposeu d'allotjaments d'alto standing, tant en cases com en parcel·les; a més de piscines, terrasses, zona poliesportiva, gimnàs, parcs infantils, i de tot un equip humà a la vostra disposició perquè no us falte de res. La vostra satisfacció és la nostra satisfacció, per la qual cosa la atenció personalitzada i la constant renovació de les instal·lacions són la nostra raó d'ésser.

Disponibilitat i preus del càmping Bonterra

thumb
Parcela Verde - Máximo 5 pax. [Parcel·les]

Parcel·les de 50/60 m2 amb electricitat. S'inclou un vehicle per parcel·la. En temporada baixa 2015, per a estades de 31 nits o més electricitat amb comptador 0,40 €/kw. Tots els elements han d'estar dins dels límits de la parcel·la. En juliol i agost no es permet l'entrada d'animals.

7 nits des de 189€
Escullir data
Reservar
thumb
Parcela Estándar - Máximo 6 pax. [Parcel·les]

Parcel·les de 65/70 m2 amb electricitat. En temporada baixa 2013, l'electricitat amb comptador 0,40 €/kw. S'inclou un vehicle per parcel·la. Tots els elements han d'estar dins dels límits de la parcel·la. En juliol i agost no es permet l'entrada d'animals.

7 nits des de 217€
Escullir data
Reservar
thumb
Parcela Estándar Plus - Máximo 6 pax. [Parcel·les]

Parcel·les de 65/70 m2 amb electricitat, aigua i desaigüe. En temporada baixa 2015, per a estades de 31 nits o més l'electricitat amb comptador 0,40 €/kw. S'inclou un vehicle per parcel·la. Tots els elements han d'estar dins dels límits de la parcel·la. En juliol i agost no es permet l'entrada d'animals.

7 nits des de 224€
Escullir data
Reservar
thumb
Parcela Oro - Máximo 8 pax. [Parcel·les]

Parcel·les de 80/90 m2 amb electricitat, aigua i desaigüe. En temporada baixa, per a estades de 31 nits electricitat amb comptador 0,40 €/kw. S'inclou un vehicle per parcel·la. Tots els elements han d'estar dins de la parcel·la. En juliol i agost no es permet l'entrada d'animals.

7 nits des de 231€
Escullir data
Reservar

Estàs visitant: Càmping Bonterra a CampingsOnLine.com

CAMPINGSONLINE SL, Pau Claris 155 ,2º 1ª - 08037 Barcelona - Texts legals | Contacta amb nosaltres
(Exclusiu per a professinals)