Camping & Bungalows Bonterra toevoegen aan mijn favorieten Camping & Bungalows Bonterra toevoegen aan mijn meldingen Spanje Valenciaanse Gemeenschap Castellón

Camping & Bungalows Bonterra

Logo Bonterra
 
Nu boeken Telefoon en/of fax tonen Contact opnemen met de camping Bonterra Naar hoofdpagina Adres van de camping Bonterra
Camping & Bungalows Bonterra
Avda de Barcelona, 47
12560 - Benicàssim/Benicasim
Castellón - SPANJE
Bereken de route naar de camping
Andere belangrijke gegevens
  • Benicàssim op 100 m
  • Castellón op 12 km
  • Oropesa op 5 km.
  • Valencia op 75 km.
Camping & Bungalows Bonterra

2014: Het hele jaar geopend

Camping Bonterra Park ligt in Benicàssim, tegenover het strand van Almadraba, een park voor een uitstekende vakantie met het gezin.

Bij Camping Bonterra Park hebben wij ons voorgenomen u de beste mogelijke service aan te bieden en daarom brengen wij voortdurend verbeteringen aan. Bar-restaurant, terrassen, winkel en een personeelsteam dat u ter dienst staat zodat u en uw gezin kunnen genieten in een gezonde, schone en veilige omgeving.

Beschikbaarheid en prijzen van de camping Bonterra

thumb
Parcela Oro - Máximo 8 pax. [Standplaatsen]

Standplaatsen van 80/90 m2 met elektriciteit, water en afvoer. In het laagseizoen elktriciteit voor verblijven langer dan 14 dagen met teller 0,40 €/kw. In het half- en hoogseizoen is de elektriciteit (6 amp) bij de prijs inbegrepen. Er worden geen huisdieren toegelaten in juli en augustus.

7 nachten vanaf 126€
Kies datum
thumb
Parcela Estándar Plus - Máximo 6 pax. [Standplaatsen]

Standplaatsen van 65/70 m2 met elektriciteit, water en afvoer. In het laagseizoen 2013 elktriciteit voor verblijven langer dan 14 dagen met teller 0,40 €/kw. In het half- en hoogseizoen is de elektriciteit (6 amp) bij de prijs inbegrepen. Er worden geen huisdieren toegelaten in juli en augustus.

7 nachten vanaf 126€
Kies datum
thumb
Parcela Estándar - Máximo 6 pax. [Standplaatsen]

Standplaatsen van 65/70 m2 met elektriciteit. In het laagseizoen 2013 elktriciteit voor verblijven langer dan 14 dagen met teller 0,40 €/kw. Er worden geen huisdieren toegelaten in juli en augustus.

7 nachten vanaf 126€
Kies datum
thumb
Parcela Verde - Máximo 5 pax. [Standplaatsen]

Standplaatsen van 50/60 m2 met elektriciteit. In het laagseizoen 2013 elktriciteit voor verblijven langer dan 14 dagen met teller 0,40 €/kw. Er worden geen huisdieren toegelaten in juli en augustus.

7 nachten vanaf 126€
Kies datum
thumb
Chalet de madera C - Máximo 4 personas [Accommodaties]

Chalet van 36 m2, met capaciteit voor 4 personen, bestaande uit een 2-persoonsslaapkamer, en slaapbank voor 2 personen in de woonkamer. Airconditioning. Er worden geen huisdieren toegelaten in juli en augustus. Elktriciteit inbegrepen in de prijs (behalve voor verblijven van langer dan 21 dagen in het laagseizoen – met teller 0,40 €/kw).

7 nachten vanaf 455€
Kies datum
thumb
Chalet de madera A - Máximo 6 personas [Accommodaties]

Chalet van 45 m2, met capaciteit voor 6 personen, bestaande uit een 2-persoonsslaapkamer, een slaapkamer met stapelbed, en slaapbank voor 2 personen in de woonkamer. Airconditioning. Er worden geen huisdieren toegelaten in juli en augustus. Elktriciteit inbegrepen in de prijs (behalve voor verblijven van langer dan 21 dagen in het laagseizoen – met teller 0,40 €/kw).

7 nachten vanaf 455€
Kies datum
thumb
Chalet de madera B - Máximo 6 personas [Accommodaties]

Chalet van 45 m2, met capaciteit voor 6 personen, bestaande uit een 2-persoonsslaapkamer, een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en slaapbank voor 2 personen in de woonkamer. Airconditioning. Er worden geen huisdieren toegelaten in juli en augustus. Elktriciteit inbegrepen in de prijs (behalve voor verblijven van langer dan 21 dagen in het laagseizoen - met teller 0,40 €/Kw).

7 nachten vanaf 490€
Kies datum
thumb
Bungalow - Máximo 7 personas [Accommodaties]

Bungalow van 70 m2, met capaciteit voor 6 personen, bestaande uit twee 2-persoonsslaapkamers, mezzanine met twee 1-persoonsbedden. Airconditioning. Er worden geen huisdieren toegelaten in juli en augustus. Elktriciteit inbegrepen in de prijs (behalve voor verblijven van langer dan 21 dagen in het laagseizoen – met teller 0,40 €/kw).

7 nachten vanaf 560€
Kies datum
thumb
Bungalow - Máximo 8 personas [Accommodaties]

Bungalow van 70 m2, met capaciteit voor 8 personen, bestaande uit twee 2-persoonsslaapkamers, mezzanine met vier 1-persoonsbedden. Airconditioning. Er worden geen huisdieren toegelaten in juli en augustus. Elktriciteit inbegrepen in de prijs (behalve voor verblijven van langer dan 21 dagen in het laagseizoen – met teller 0,40 €/kw).

7 nachten vanaf 630€
Kies datum

U bezoekt nu: Camping & Bungalows Bonterra op CampingsOnLine.com

CAMPINGSONLINE SL, Pau Claris 155 ,2º 1ª - 08037 Barcelona - Juridische teksten | Neem contact met ons op
(Uitsluitend voor professionals)