Camping Bonterra toevoegen aan mijn favorieten Camping Bonterra toevoegen aan mijn meldingen Spanje Valenciaanse Gemeenschap Castellón Benicasim

Camping Bonterra, bungalows Bonterra

Logo Bonterra
 
Nu boeken Adres van de camping Bonterra
Camping Bonterra
Avda de Barcelona, 47
12560 - Benicasim
Castellón - SPANJE
Bereken de route naar de camping
Andere belangrijke gegevens
  • Benicàssim op 100 m
  • Castellón op 12 km
  • Oropesa op 5 km.
  • Valencia op 75 km.
Camping Bonterra

2016: Het hele jaar geopend

Camping Bonterra Park ligt in Benicàssim, tegenover het strand van Almadraba, een park voor een uitstekende vakantie met het gezin.

Bij Camping Bonterra Park hebben wij ons voorgenomen u de beste mogelijke service aan te bieden en daarom brengen wij voortdurend verbeteringen aan. Bar-restaurant, terrassen, winkel en een personeelsteam dat u ter dienst staat zodat u en uw gezin kunnen genieten in een gezonde, schone en veilige omgeving.

Beschikbaarheid en prijzen van de camping Bonterra

thumb
Chalet de madera C - Máximo 4 personas [Accommodaties]

Chalet van 36 m2, met capaciteit voor 4 personen, bestaande uit een 2-persoonsslaapkamer, en slaapbank voor 2 personen in de woonkamer. Airconditioning. Er worden geen huisdieren toegelaten in juli en augustus. Elktriciteit inbegrepen in de prijs (behalve voor verblijven van langer dan 21 dagen in het laagseizoen – met teller 0,40 €/kw).

2 nachten vanaf 150€
Kies datum
Boeken
thumb
Chalet de madera A - Máximo 6 personas [Accommodaties]

Chalet van 45 m2, met capaciteit voor 6 personen, bestaande uit een 2-persoonsslaapkamer, een slaapkamer met stapelbed, en slaapbank voor 2 personen in de woonkamer. Airconditioning. Er worden geen huisdieren toegelaten in juli en augustus. Elktriciteit inbegrepen in de prijs (behalve voor verblijven van langer dan 21 dagen in het laagseizoen – met teller 0,40 €/kw).

2 nachten vanaf 150€
Kies datum
Boeken
thumb
Chalet de madera B - Máximo 6 personas [Accommodaties]

Chalet van 45 m2, met capaciteit voor 6 personen, bestaande uit een 2-persoonsslaapkamer, een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en slaapbank voor 2 personen in de woonkamer. Airconditioning. Er worden geen huisdieren toegelaten in juli en augustus. Elktriciteit inbegrepen in de prijs (behalve voor verblijven van langer dan 21 dagen in het laagseizoen - met teller 0,40 €/Kw).

2 nachten vanaf 160€
Kies datum
Boeken
thumb
Bungalow - Máximo 7 personas [Accommodaties]

Bungalow van 70 m2, met capaciteit voor 6 personen, bestaande uit twee 2-persoonsslaapkamers, mezzanine met twee 1-persoonsbedden. Airconditioning. Er worden geen huisdieren toegelaten in juli en augustus. Elktriciteit inbegrepen in de prijs (behalve voor verblijven van langer dan 21 dagen in het laagseizoen – met teller 0,40 €/kw).

2 nachten vanaf 180€
Kies datum
Boeken
thumb
Bungalow - Máximo 8 personas [Accommodaties]

Bungalow van 70 m2, met capaciteit voor 8 personen, bestaande uit twee 2-persoonsslaapkamers, mezzanine met vier 1-persoonsbedden. Airconditioning. Er worden geen huisdieren toegelaten in juli en augustus. Elktriciteit inbegrepen in de prijs (behalve voor verblijven van langer dan 21 dagen in het laagseizoen – met teller 0,40 €/kw).

2 nachten vanaf 200€
Kies datum
Boeken
Camping Bonterra


Overzicht met 25 meningen

Gezinnen Gezinnen 25 %
7.9punten op 10

Stellen Stellen 50 %
8.8punten op 10

Jongeren Jongeren 25 %
8.4punten op 10

U bezoekt nu: Camping Bonterra op CampingsOnLine.com

CAMPINGSONLINE SL, Pau Claris 155 ,2º 1ª - 08037 Barcelona - Juridische teksten | Neem contact met ons op
(Uitsluitend voor professionals)